Nervit värre!

Ja, imorgon är stora dagen då vi har sista seminariet vilket ska avsluta mina 4 års studier. Några klasskamrater har redan varit upp och vissa belv sågade och vissa fick g. Och jag hoppas givetvis på det sistnämnda.

Nervöst, nervöst är det. Jag som inte brukar vara det utan brukar vara den som lugnar ner mina studiekamrater. Men inte nu.

Hoppas, Hoppas! Håll tummarna för oss !

Lördagen den 21 maj 2011

Ägnades till att fixa klart i vårat examensarbete. Nu har vi kvar att korrekturläsa. Hoppas bara att vi får godkänt så att vi får lämna utbildningen bakom oss.

Idag är det fritt från skola och då blir det städa, motioner, storhandla och 3D bio :)


Sluttampen

ja, då sitter vi in i det sista och håller på med examensarbetet. På tisadag är dagen för inlämning och jag känner att vi är där snart....kanske.... vågar inte säga att vi är riktigt än.

Har suttit hela dagen framför datorn och har inte äns orkat klä på mig än (intressekluben antecknar). Ska faktikst bli lite skönt att gå till jobbet imorgon.

 


Jukkas 18/5 2011

imag0135_1305697 (MMS)

Jukkas 18/5 2011


Saknar!

I mitt hjärta finns ett rum där bara några få fina änglasjälar får bo.
Öppnas den dörren på glänt är det som inget annat har hänt.

Saknar!


Ont...

...har mensvärk och jag orkar inge mer. Lägger mig under täcket och tycker synd om mig själv.
Behöver en stor chokladbit NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saknar...

...måste bara säga att jag saknar Office-paket 2010. Hur kunde det bara försvinna från min dator mitt i allt. Kunde den inte ha försvunnit typ den 14 juni då allt i skolans värld ska vara inlämnat och klart.
Fatta att jag tar strax examen!!!! Hur nöjd är inte jag?!!! :)

Nu står en rotsaksgryta på spisen och puttrar. Längtar redan till middagen. Har köpt sådant där enormt gott butiksbakat bröd från ICA. Deras är mumma!!! Och så en liten hemlighet; köpte efterrätt också :)

Nu kväll efter en grymt poduktiv eftermiddag med exjobbkollegan!! LOVE GOOGLE!!


RSS 2.0