Önkelista till Tomten

  1.  
  2. Är nog allt för idag.... mer kommer :)   (på önskelistan alltså)

Dagen innan duggan

Sitte nu här på morgonen och dricker litervis med te. Har fått ännu mer ont i halsen. Känner mig ännu mera trött och MÅSTE plugga hela lååånga dagen för nu är det sista dagen innan duggan. Måste fixa den, blir galen annars.

Fick reda på tentareslutat i helgen. Gjorde 2 tentor för ett tag sedan. Ena klara jag och den andra missa jag. Detta innebär att jag snällt får vara i Luleå den 22 december, förstå 22 december! Jag vill ju ha jullov då. Men, men... det är väl bara att göra om och göra rätt! Var bara någon poäng från G och då fär man sitt straff. Blääääääääää!!!!

Måste förstås tänka possitivt. Har ju lyckas med hela 2 års studier utan problem. Lyckades t o m få 24 av 25 under en pressad situation i våras efter att bror gått bort så kokad är jag inte. Måste bara komma på hur denna lärare vill att tentasvaret ska skrivas.

Nu ska jag fortsätta med en till kopp te med massa honung så jag kan svälja salivet. Får inte bli sjuk till imorgon.

Hej svejs och hoppas helgen var trevlig, det var iaf min med massa trevlans folk  :)

Influensa?

Måste bara gnälla lite... trots att jag legat och sovit en stund nu efter jobbet är jag trött, har ont i halsen, känner mig febrig men har inte feber, mår illa och har ont i bröstet. Håller jag på att få flunsan?
Måste kurera mig lite.... men med vad? En kopp te med massa honung kankse. Det får det bli....

Nu te med prinsen framför tvn...


Nu är det jul här i vårt hus... Önskar alla mina läsar en trevlig första advent!

Tidig morgon

Idag har jag varit nästan duktig. Klockan ringde kl 0700 och jag bara orkade inte stiga upp. Jag har ju sagt att det är en grymt ansträngande sak för mig. Låg i sängen till 0800 halvslumrande och sedan tvärt upp. Frukost och lite SCM läsning. Ytterst lite av den varan. Sedan framför datorn där jag och C fixade en del av juridikövningen: Skadeståndsrätt. Nu är det lunch, sedan prom på stan och köpa dagkräm. Tog slut redan igår men jag orkade bara inte gå åt det hållet. IDag känner jag mig tvingad :). 
Sedan hem och MYCKET SCM läsning förhoppningsvis. Duggan närmar sig med stormsteg!!


Ett snöklätt Petsamo






Stannar...

... så alla vet så stannar jag hemma imorgon och låter ödet besluta vad som händer :)

Allt blir iaf inte som man tänkt sig så idag blev det skoterpremiär. Lite guppigt och minimalt med snö men min lilla pärla den knorrar på ändå. Härligt! NU längtar jag till våren!! 

God natt!

Måndagens göromål:

  • Vakna (vilket är en grymt jobbig uppgift)
  • Frukost
  • Promenad
  • Tvätta kläder
  • Handla lite
  • Lunch
  • Baka bullar
  • Baka bröd
  • Middag
  • Skriva sammanfattning i SCM
  • Besöka ett relativt nyfött barn igen.... fast inte helt säkert än....
  • Besluta om att åka eller inte åka ner till föreläsningen, kanske stanna hemma och plugga istället??
  • Sedan dax att sova. God natt!

Måndagsbarn


Fredag imorgon

Och jag fick jobba efter att jag ringt och gnällt lite. Så onsdag och torsdag har jag jobbat. Blir som fin fint att få in lite pix i december när vi ändå bara får halva studiestödet. Fattigt fattigt annars!

Var dessutom kul att få vara ute och hjälpa till lite. Har gått från gormiga till lyckliga, precis som det ska vara inom vården och det är just det som får det att bli värt det. Trivs inom vården men eksemen sätter som lite käppar i hjulet. Men så här med lite gästspel gör ju inte så mycket. Bara så roligt!

Helgen är oplanerad och ihelg måste det hända nå annars får jag spader!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hade iaf grymt trevlig besök idag!

Ha en dra dag!


Ett litet leende så här på morgonen


Nu överlever jag!!

Även de tristaste kvällarna... har både gratismusik och gratisfilm på datorn. Tjohooo!!!
Tacka vet jag bredbandsbolaget!!!

Nu är helgen strax över och imorgon ska jag ringa lite viktiga samtal och hoppas att de jag ringer till är trevliga och att jag känner lite positivitet efteråt. Håll tummarna!!

Nu ska jag sniffa på prinsen!!! :) 


Ikea-lover??

Råkar du vara en person som inreder med IKEAs sortiment och gärna vill ha dem lite billigare är denna sida att rekommendera:


Sysselsättning


Fredagen den trettonde...

Ja, då var jag tillbaka hemma (redan igår) och så var det fredagen den trettonde. Om man nu tror på sådant. För då ska det tydligen hända massa olyckor idag, små som stora. Jag lever inte dirket så iallafall. Lite skrockfull men inte direkt så jag ändrar mitt liv efter datum.  :)

Sitter nu och väntar på att klockan ska gå. Har date med en kär vän som jag inte träffar så ofta. Men det blir ävl så när jag är en veckopendlare. Vill ju hinna umgås med prinsen ååå. Fast nu har jag varit duktig i hela 2 dagar. Igår var jag förbi på kaffe hos en annan gammal kär vän :) och så idag date på stan med en annan. STOLT!!

Kankse skulle ta sig förbi jobbet och hälsa på lite. Kanske tigga till sig lite extrajobb??! :)


Vardagslyx

Sen jag kom tillbaka från Luleå har jag fått sova...verkligen sova ut! Det finns verkligen inge skönare än just morognen och få ligga och dra sig utan att ha någon tid att passa eller något måste att göra. Det kallar jag verkligen vardagslyx.

Att sedan stiga upp. Värma sig en kopp te. Sätta sig framför tvn i tystnaden och njuta av téet och tystnaden i sakta mak. Utan att ha något måste. Det hör som inte vanligheterna att inte ha något på gång med skolan. Att ha så här ledigt är LYX, vardagslyx!

Inte bara det. Borta bra men hemma bäst stämmer ju grymt. Fatta vilken vardagslyx att få vara hemma!!!

Jag njuter verkligen i fulla drag denna morgon för imorgon är en annan dag.....

Mycket snack...

...om döden idag och det på skolan. Till och med på lektion. Det bröjade på pass 1 då våran eminenta proffessor, läs e contorio... stavades det så?? :). Dr. Amini snacka om en olycka i en liten stad där de flesta chockades . Fast med lite mer snack med massa om och men och si och så... och då kan jag inte hjälpa det. Tårarna börjar rinna. Men jag tror inte så många hann upptäcka det för jag rusa ut från salen. Var grymt svårt att samla mig och jag funderade länge på att bara gå in och hämta mina saker och traska till lägenheten. Men efter kankse 20 minuter gick jag in igen och försökte tänka på annat. Rast och så var den där klumpen där igen... Fast denna gång kom inte tårarna, lite men det ordna sig. Lunch och nästa ämne och där ska väl inte ämnet döden dyka upp men givetvis gör den det, fast i form av bodelning, ärvdabalken... juridik och det känns inte ett dugg tungt. Där kom det istället skratt. Så jag kan väl sammanfatta dagen med att det kom både skratt och tårar idag.

Nu sitter jag med en godisskål framför näsan, en liten dator i famnen, med en Elle-tidning på sidan och en tv spelandes IDOL framför mig med en filt runt mig och njuter.... Nu är jag hemma igen!!! 

Kram på er! 

Till En Ängel


Passar vi ihop???

Kräftan 22/6-22/7
En kräfta är känslig och vill gärna vårda och ta hand om andra. De är trevliga, sociala, generösa och välvilliga. Det viktigaste för kräftan är de mänskliga relationerna. De vet och förstår ofta vad som finns under andras skal, de är helt enkelt bra på folk. För dem är det oerhört viktigt hur andra påverkas och reagerar. Om du är en kräfta passar du bäst ihop med lejonet, jungfrun, skorpionen, stenbocken och fiskarna. Det fungerar även bra med kräftan och oxen.

Lejonet 23/7-22/8
Lejon är stolta och storslagna, enligt dem själva. De är starka med stor viljestyrka och vill gärna vara ledare. Ibland kan de vara aningen egoistiska och dominerande men också mycket generösa mot andras arbete. De uppskattar andra människor och låter dem som är duktiga ta plats. Mottot är ”den som gillar sig själv, gillar också andra” Lejonets integritet är viktig och de gillar inte svaga personer. Lejon passar bäst tillsammans med lejon och kräftor, men även tvillingar och vågar är bra partners


JAAAAAAAAAA, det gör vi!  ;)

En söt liten kille...

...som jag råkar vara gudmor till. För det är ju så det hette förr i världen. Men denna söta lilla kille råkar bo så enormt många mil ifrån mig. Saknar er där borta på andra sidan det stora, vida havet.

Idag har jag varit helt slut efter skolan. Vi börja tidigt och sluta sent vilket är en ovanlighet, alltså en schemalagd ovanlighet. Annars brukar vi ju sitta flera timmar med böckerna framför näsan under tentaperioder och projektarbeten men inte föreläsning och seminarier hela långa dagen. 
Kom iaf hem och åt. Slockna på soffan och sedan läste jag ett kapitel och dog igen.
Nu ska jag försöka ögna igenom 2 kapitel så jag vet vad morogndagens föreläsning handlar om. Lite förberedd gör det enklare att greppa grejen, is that right??! :)

Over and out for now! 
 

Allhelgonahelgen...

...passerade... och vi tillbringade den i byn där vi givetvis besökte kyrkogården. Vi tände några ljus för min bror, för ni ska veta att den lilla mannen är en enormt saknad man! Redan på vägen till byn var det tungt. Snön som låg på vägen påminnde alldeles för mycket om snön, vinter, skoter, begravning, den där morognen, vår färd till Lannavara för att identifiera honom, bankandet på äldsta bror dörr, ilskan, tårarna, sorgen, dimman...
Det blev en riktigt tung resa men efter att ha släppt lite på trycket kändes det bättre. Fast den där tunga knuten i halsen satt där hela tiden vi var i byn och den sitter där än...

Jag saknar dig!

 

RSS 2.0