Good morning sunshine!

Börjar bli gammal! Vaknar 10 minuter innan klockan ringer... eller så är det det att solen skiner rakt in i lägenheten och vem vaknar inte då?!??

Idag ska jag hem till huset.... tror jag....

Spanar...

...in madrassen på golvet och längtar tills jag får lägga mig på den. Måste nog dra till C innan jag intar sovställning. Är så ofantligt trött! Måste vara omställningen som jag går igenom. Mycket på en gång. Flytta, sova borta, resa, skola, jobba, jobba hemma, tentaplugga....Längtar till 2 juni, då är det bara att installera sig på jobbet och komma in i allt.

Nu ut i solen :)... iaf över gatan...

W T F...


Today is the day I been waiting for

Och idag har räknaren gått till noll. Jag ska fika och sedan packa ihop oss härifrån. Och om jag tror rätt är det inte bara jag som är glad att vi får ge oss iväg och flytta in i vårat hus, vår vård sen en månad tillbaks han skuttar säkert glädjedansen fast han ligger och sover :) Inte lätt när man har en besvärlig moster :)

Ja, ja... helgen passerade i rask takt. På fredag var vi på dop och tittade på mamma och pappa några timmar. Lördag var det begravning och det gick bättre än förväntat. Det är som BARA 13 månader sedan jag satt i kyrkan och tittade på fotot på storebror. Men nu har B någon som tar emot henne och någon att surra med där bland molnen.

Strax börjar ny nedräkning!.... wait and see! :) 

3 dagar kvar...

...sen har jag framme min garderob igen :) Är så grymt jobbigt att leva i en kappsäck... HELA veckorna. Har vant mig vid det livet när det gäller Luleå men här i Kiruna....usch!

Idag är det iaf jobb och jag har redan tagit mig upp, tack vare att Prinsen behövde ta sig till jobbet och jag behöver bilen. Men jag är ju vaken och det är väl det som räknas :)

Ha en trevlig helg alla därute!

Nostalgi igen :)


Efter Tio

Har varit(är) lite småkrasslig hela veckan. Idag skulle jag och jobba men klockan ringde inte och jag vakna 930. Tur för mig att jobb idag inte var planerat utan att jag skulle dyka upp BARA. :)

Sitter här med en kopp te och kollar Efter tio på 4:an och där intervjuar Malou Mona Sahlin. Fasnar mycket för sossarnas tänk gällande sänkt skatt till hushållsnäratjänster. Mycket klokt av doom! Sossarna vill ta bort den eftersom den enbart ger skattesubventioner till höginkomsttagarna. Malou försöker vrida och vända på det men Mona står fast och tycker att det är på det sättet klyftorna mellan rika och fattiga ökar. HOn vill hellre lägga pengarna på områden där det behövs tex skola och omsorg! Mycket Klokt!

Jag har inte beslutat vad jag ska rösta på i september! Det lutar mot röd-grönt men vad inom det röd-gröna är inte bestämt. Mycket att tänka på. Och där här Mona också rätt. Även om man inte tycker en representant för ett parti är bra så går man på helheten. Man röstar inte på person utan på partiideologi. 

 


Tisdagmorgon

Och jag är snorig, glad för att det är bara 6 dagar kvar... Och så håller jag på att ringa runt bland elbolagen för att få billigaste pris... Inte lätt alls!

Nu blir det frukost och sedan en lååång dag i skolan...igen!

Vill ha:


Nedräkning pågår...

... om ni inte har upptäckt det!?. På vänstersida ser ni iaf en liten nedräkningsräknare, och om en vecka är vi husägare! Då flyttar vi in i huset :) Längtar!

Annars har helgen varit riktigt underbar! Solen har gassat och jag har suttit lycklig vid en eld och grillat. Det enda lite negativa är att jag jobbat och varit tvungen att sticka iväg så där mitt på dagen för att sitta inomhus. Ja, ja...

Nu är det bara 7 dagar kvar... *jippie*

Gilla

This I like a lot, att på kvällen få sitta i lugn och ro, kolla tv, kolla nätet eller bläddra i en tidning. Kanske inget ovanligt för en förälder men för en barnlös kan det nog kännas oväsentligt då vi mer ofta har lugn och ro. Jag vet inte om det ör den ostressade tillvaron eller att jag vid denna tid på dygnet inte har något måste som måste göras. So this I like a lot!!


I lgh på lunch

Och jag måste säga att det är mycket att lära. Fast det är verkligen ett roligt ställe att vara på. Känns inte så enormt stressigt heller som jag är van vid från min ordinarie arbetsplats.

Nu blir det att hitta något att äta, men det ekar ganska tomt i skafferiet och kylen. Jag vet inte men jag tror NÅGON glömt att handla :)

Jag är på...

Jag är med och tävlar hos Kalasgott om ett cupcake-kit från Lyckas med Mat.
Mina tre favoritprodukter från butiken är:
 


Intressant statistik

Kolla lite lätt på statistiken för antal unika besökare varje dag sedan årsskiftet. Där kan jag tydligt se att antalet läsare är högst på söndagar. Vad kan det bero på? Har folk mindre att göra på söndagar? Eller är söndag en allmän internetdag som jag inte än har upptäckt?

Lite gnäll: Jag håller på att bli sjuk. Har just nu feber.... eller tror jag har feber för jag är så där hängig och ögonen känns febriga. Har ont i halsen och är allmänt snuvig. Mår inge vidare! Men jag måste bli bättre till imorgon, ska ju jobba ihelgen.

Photos

Hosted by Galleries.cetrine.net

Onsdag och hemfärd

Har som haft på känn att idag kommer tentaresultatet. Vilket då resulterat i att vi i gruppen titt som tätt gått in på portalen och kollat. Färdiga med arbetet och sitter hemma och väntar på att få åka hemåt. Och så kommer det ett litet sms från en klasskamrat "Hej! Har ni sett att tentaresultatet har kommit :-) Trevlig helg!". Magonda på en gång! Blir så nervös! Pirr, pirr.... går in på nätet, in på portalen, klickar på länken studieresultat och blundar... Öppnar ögonen och JAAA! Jag fick en trevlig helg!

Nu packa och ta sig till tåget igen...


Gratis spotify?

Måste testa om det fungerar, testa ni med!


Sikken morgon

Jag var helt slut igår när jag väl kom hem efter en 12 timmar i skolan. Nog för att det var trevligt de sista 2 timmarna men jag var helt slut. Så jag jag kollade tv kankse en kvart och sedan blev de att sova. vaknade imorose kl 0800 helt själv och sedan har jag lallat på, och sen där mitt i allt kom tårarna. Det började spruta och ville inte ta slut. Fick som stålsätta mig och nu har jag en stor klump i halsen.
Varför får inte allt vara som det alltid varit?
Varför fick inte bror finnas bland oss?


Vid MIN dator igen...

Vilket betyder att jag nu anlänt i den stora staden Luleå, även kallad norrlands huvudstad av vissa. OCh jag kan hålla med :)

Hade inte klockan varit så sen som den är nu skulle jag ha köpt en lott. Sådana saker som jag varit med om händer inte varje dag. Först ringde en från ett ställe och berättade något jag verkligen behövde höra för att kunna fatta ett bra beslut om framtiden. Mycket tacksam är jag!!! Sedan kommer tåget fram i tid :) Jag missar inte bussen ut hit och som grädde på moset (eller hur man nu säger)så får jag åka gratis :D

Nu är det God Natt! Det är 2 låååånga dagar i skolan som väntar!

Äntligen...

... kom solen vilket resulterade i hel dag utomhus. Först skogen och grillning och sedan en springrunda. Idag något kortare än sist (ca 4,2 km). Kändes tyngre men det ska ju ta någon vecka innan det sitter igen. Har iaf börjat någonlunda i tid med löpning med tanke på loppen jag ska springa iår.  :)

Ha en trevlig, mysig lördagkväll alla!

Smygstart

Ja, då hade jag smygstarta att jobba och det blev granskningar tills jag blev snurrig! Siffrorna bara snurra i skallen men det var skoj iaf. Hade en superb lärare! Nu är det helg och jag längtar till på torsdag då ska jag jobba igen :)

Sitter nu och glor på tv samtidigt som jag tittar på internet. Fattar inte varför jag äns sitter på nätet och surfar... finns ju inget där! Går igenom mina sidor och sedan är det ett varv till, lite googlande efter lite ditt och datt och så är tristessen där igen...

Nä, nu måste jag göra nå innan jag blir tokig! Hatar att vara så här rastlös!

Vart är solen?

Nu är jag "ledig" i 4 dagar och vill ha sol. Har beställt sol men vad fick jag? Dis med lite duggregn. Men vädret ska inte få stoppa mig. Nu blir det kläderna på och ut på en lååångpromenad alternativ joggingtur. Har inte bestämt mig... får se när jag kommer ut vad jag känner för och vilket håll det bär.

Imorgon ska jag på sommarjobbet och smygstarta... spännande! 

Blev visst en lite lång första löprunda... skulle ta ca 3 km men det blev ca 5 km och jag känner mig nöjd! Orkade t o m hela vägen. Och det gör ju att jag blir peppad att fortsätta :)

24 hours away

Ja, då hade jag varit i Luleå t o r på 24 timmar ungefär. Har haft seminarie och planerat med gruppen hur vi ska arbeta. Detta för att jag ska kunna börja smygjobba på mitt sommarjobb. Är så tacksam att ha en så bra och flexibel grupp som ställer upp. Tack hörni!!

Imorgon är det ledig dag och jag önskar mig en stor sol! Ska kanske försöka ta mig ut på en första joggingtur??!! Men det ser jag imorgon... orkar inte planera min ledighet så stort...

Sommaren gör sig påmind


Påsken 2010


Yoga a la Aptas


Glad Påsk

Idag drar vi neråt i landet. Ska besöka syrrans stuga för första gången.
Förra året var vi hela familjen i byn så vi bryter lite på traditionen och splittrar familjen...

Nu är vi iaf riktiga centrumbarn. Har invaderat systersonens hem och sprider ut våra saker. Tror han börjar bli lite orolig... vi kankse snor hans ytor..  ;D

Önskar er alla där ute en riktigt glad påsk! Jag uppdaterar först efter påsk...


RSS 2.0