Vill ha!!


This is who I am...


Stämmer det??? :)

Testet är gjort på: http://se.41q.com/


Söker fortfarande...

... efter en frisör. Fast jag kan ju erkänna att sökandet inte sker dirket aktivt.
Hitta en igår men det fungera inte riktigt eftersom de enbart tar emot kunder på tisdagar och vi har skola varje tisdag... men jag får se ifall det löser sig ändå??!!

I skolan händer det mest hela tiden. Vi har mycket att hinna med så mycket blir gjort lite halvomhalvt. Så idag slöt en rätt stor grupp och gick och klaga till Prefekten. Han å sin sida blev förvånad över att få ett rätt stort gäng studenter på besök men lova att försöka finna en lösning på vårt problem. Och nu hoppas jag att kursen vi klaga på ses över fort och att en lösning finns snarast. Det är ju bara 5 veckor som återstår innan nästa kurs tar vid.
Även här får framtiden utvisa... 

Längtar som en galning till LP 2!

Var det så här det gick till? :)


Hämtat från tjuvlyssnat.se


Idag tycker jag att ni ska:

100media_imag002 (MMS)

Idag tycker jag att ni ska:


Kloka ord


En vanlig vecka i mitt liv


Höst = ny frisyr

Brukar det vara för min del och denna höst verkar inte bli annorlunda... Jag vet en som inte tycker om att läsa detta... ;)
Men frisören lär få ett besök ändå, frågan är bara vem?
Jag har problemet att jag vill ha en modig frisör och dessa växer INTE på trä'n. Jag har försökt mig på en massa men alla verkar inte våga sätta saxen i håret när man kommer dit med långt hår. Och jag verkar inte ge mig eftersom det är annu en höst med luppen i högsta hugg för att försöka hitta mig en frisör som passar mig.

Är du frisör och känner dig utmanad, hör av dig! :) 

Twitter

Har för en månad sedan införskaffat en sjukt bra telefon. Vilket hade en app för twitter, och inte är jag sen på att haka på och testa det. Har peepit i snart en månad men det är verkligen inte min grej. Det är lika lite min grej som att skriva allt jag gör på facebook. Nu tänker ni säkert att:
men hon bloggar ju, där lägger hon ju ut hela livet...

Men icke sa nicke. Jag lägger inte ut hela mitt liv på bloggen utan låter er vara med i väl valda delar av mitt liv!

Så nu kan intresseklubben anteckna att:
Jag peepoch  jag sluta peepa eftersom det inte var något för mig ;)

Sjuk

Ja, som ni kankse förstod av mitt mobilinlägg (de bilder som är på vänster sida) har höstförkylningen salgit till och lamslagit min lilla kropp. Den kom som en blixt fårn en klar himmel och fintar mig. Trodde jag redan var tillfrisknad igår men idag är det feber igen... Som tur är hade vi i gruppen inte planerat något med våra grupparbetn så jag behöver inte ha ångest för det. Lektionerna hinner jag läsa in under dagen.... om jag orkar.

Helgen hemma gick alldeles för fort som vanligt. Jag tog massa höstbilder men kameran är hemma så jag kan inte visa er de enormt vackra färgerna som finns där uppe i norr nu. Lekte lite kurragömma med Prinsen :) Roligt att kunna prata med någon som inte vet var man är...

Vinterstädning på gården. Jag vaktar elden...

100media_imag002 (MMS)

Vinterstädning på gården. Jag vaktar elden och prinsen arbetar : )


Förklarar väl saken

100media_imag001 (MMS)

Förklarar väl saken


Köpt ny snygg klocka!

100media_imag001 (MMS)

Köpt ny snygg klocka!


Kan skola vara roligt??

Det är klart! Iaf idag blev det klart att skola kan vara så roligt att tårarna bara sprutar av glädje!
Vi hade besök av en skådespelare som fick oss att spela massa teater :)


Klotter


This Weekend

Blev en rätt händelserik helg...
Kom hem från skolan i torsdags och då kom en klantig, trött Malin fram. Hon reagera inte äns över sina egan tankar. Att få kroppen att reagera efter ens önskade handlingar kan ibland resultera i  KORSSLUTNING.
Så till er som inte redan hört det: jag backa in i flaggstången :) Och blev 3 000 kr fattigare.
Kvällen sluta iaf med att jag däcka och hörde inte äns när Prinsen kom hem. Sov som en stock så jag hörde inte äns när hans klocka ringde på morgonen...Trött, ja!

Fredag och massa ärenden att ta i tu med...
Besök hos broder den store och snacka gojja.
Om döden vilket inte är ett tabu-ämne i detta sällskap.
En bekant med den hemska sjukdomen cancer hade blivit sämre och givetvis följer de tankarna med tankar på min ängla-bror.
Lördagmorgon och går i på fb. Ser att svägerskan fått beskedet. J har lämnat jordelivet och slipper lida mer.
Good for him but sad for us. Vila i frid Jussi!
Lunch på stan, marknad och .
Värdera en vävkam eller vävstod tror jag han kalla det. Var från 1850 talet vilket betyder att det är mer än mamma och min Áhkku (mormor) som använt den. Kul!

Middag på Landströms med några tjejor och J. Fortsatte parta och kvällen var riktigt skoj... dock inte hemresan med det förteller inte historien :)

Söndag; besök av en kär gammal vän och massa slappa!

P.S Bli inte chockade av den långa texten, blev inspirerad av mina syskonbarn som skrivit om helgen utan att säga B ;) 

Mys pys en lördagmorgon

100media_imag001 (MMS)

Mys pys en lördagmorgon


Skolstart

Idag behagade jag att närvara vid föreläsning i Koncernredovisning och det verkar bli en bra kurs. Läraren eller doktorm snarare är än så länge en lätt person att lyssna på. Han pratar helt fritt och berättar om teorier på ett helt annat sätt än vi är vana vid. Han står inte och flummar utan talar om teorier som det vore historier. Han är passionerad i ämnet och det märks.... på ett bra sätt.

Känns riktigt bra att skolan startat och motivationen är på topp. Känns att det är de 2 sista teoretiska kurserna. Om ca 8 veckor startar praktiken och efter den är det enbart ett exjobb att genomföra under våren...nice! 


RSS 2.0