Tisdag efter midsommar

Är lite sliten efter helgen. Undra varför? :)

Idag fick jag veta att 15 hp till är avklarade *ChecK* Har sammanlagt avklarat 30 hp i lagboken  och planerar 15 till. Fast det blir kankse till våren eller senare genom annat universitet. Får se??!! Det där är annu ett stort frågetecken.

Myggen har visst börjat hitta fram. Suger ur en när man minst anar. Tycker inte om d!!  


Min födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag, Hurra hurra hurraaa till mig själv!!

Midsommar och fest i dagarna 2. Känns idag. Är grymt seg, men skojsigt var det som tusan. :D 
Och imorgon börjar allvaret igen... Men snart är det fest igen :D 

Midsommarafton

Och vi har glömt att hissa flaggan igen....


Sommar och...

..semster brukar det heta. Men för mig är det sommar och sommarjobb. Men det är iaf roligt att jag är på ek.avd för där finns det massa sköna själar som får dagarna att pasera utan problem. Och att få hålla på med det jag utbildar mig till är ju en grym BONUS! Börjar dessutom få lite kläm på vad en controller gör under sina arbetsdagar. Var ju lite svävande i början men jag har fått kläm.

Nu är det sängen... måste vila upp mig så jag orkar vara social med våra gäster som kommer på lördag! Och fler på söndag... REALLY NICE!!

Glad midsommar!

Upptäckt!

Idag kom jag hem 1930. Prinsen jobbar och jag sitter i min ensamhet och går på internet för en gång skull känns det som. Har varken tid eller ork för det på kvällarna. Min förklaring är att jag jobbar!

Annars då? Händer inte mycket...umgås med kusin vitamin varje dag iaf och det är NICE!! :)


Glädje & sorg

Är 2 saker som går hand i hand. Det får jag bevis på mest hela tiden. När glädjen finns där, slår sorgen till. Nästan så man inte vågar känna glädje...

Men iaf så var jag på utflyttningsfest igår. Är inte speciellt fin i kanten men jag var tvungen att rymma. Det kom lite folk som jag bara kände "Åååå NOOoo!" till. Så jag var hemma redan 11. Fick samtal att vi fått gäster... Komiskt! Fick skratta säkert en timme åt gästerna som kom älvvägen...

Lycka till i framtiden!!


Glest

Nu börjar det bli glest mellan inläggen, men jag ska försöka att bättra mig. Har kännt mig lite smått slut efter jobbet. Mycket nytt så man blir lite slut i huvudet. Så det enda fritidsaktiviteten denna vecka har varit att äta, sova, träna och sova för natten.

Var in på studentmailen idag....bläää! Fick en omtenta! Bläää!!! Men omtentor är väl till för en anledning. Bara hoppas att den andra gick vägen... återstår dock att se.... om någon vecka...

  

Snabba vägen

Idag har jag varit första gången på elljuspåret här i byn. Och först nu fattar jag hur nära vi bor! Är ju bara ett stenkast... får se om jag använder den mer då, vad tror ni?  :)

Söndagmorgon :)

Här har det varit en paus i snart en vecka. Åkte från Luleå och trodde att vårat internet skulle ha kommit som de lovade till 31/5 men big NO!! Sim-kortet kom men inget modem... Och å ville nog systeryster ha något att läsa så när hon kom ner tog hon med sitt internet. Lovley!!

Slutet av veckan flöt på. Började sommarlovet med en kväll på stadshuset där ekonomiavd. Hade middag och samkväll. Hann inte vara med så länge men jag hann umgås iaf. De frösta dagarna gick fort och vips så var det fredag och jag tog en myskväll hemma. Somnade tidigt och vaknade tidigt! Hann baka, städa lite, och plocka här och där innan Prinsen rörde på sig. Lite öppet hus och sedan en fisketur. Film och natti, natti!!

Idag är planen att tvätta upp alla kläder och plocka lite till. Vi har fortfarande kartonger här hemma... men vem har brottom?? :)


Nedräkningen är över igen...

Och idag är det första dagen på sommarlovet som börjar NU!
Har precis komit hem från att ha skrivit klart den sista tentan för terminen och kändes bra när jag lämna ifrån den... MEN sen kom jag genast på ett fel jag gjort! Känner mig såååå korkad!! Så nu får jag se om det räcker till att slippa en omtenta. Hoppas, hoppas!!!

Men nu lämnar jag det bakom mig och börjar fokusera på framtiden, närmare betsämt mitt sommarjobb.

Och vem vet, jag kanske har en till nedräkning på lut... ;D


RSS 2.0