En gift kvinna

Ha, ha, ha.... nu har vi lyckats lura de allra närmaste att komma på dotterns dop och där började den tradionella bröllopsmarschen. Så vi sa ja till varandra och lovade att stå vid varandras sida i med- och motgång tills döden skiljer oss åt.

Sen belv det givetvis dop av dottern som fick sitt underbara namn MMM. :)

Mycket nu...

Ja, det är mycke nu. Håller på att förbereda dotterns dop. Ja. egentligen är det kanske inte så mycket nå´mera då kusin med flickvän ställde upp som lekledare medan jag själv sprang mellan butikerna. Tack lekledarna!

Tänkte skriva en novell om äran att kunna lämna ifrån sig sitt/sina barn till olika lekledare men vet själv av egen erfarnhet att man inte orkar läsa långa utmålade inlägg om småsaker.

Så god natt! :)

Helgen som var...

Känns som helgen var helt sjuuuk lång. Kan bero på att min helg började i torsdags. Blev barnvakt till brors barn så där med 3 timmars varsel. Det gick ju bra det med MEN mini hon blev lite förvirrad. Sova borta 3 nätter och sista natten borta var på ännu ett nytt ställe. För då var mamma barnvakt till kusinens småfisar.

Nu är det måndag och jag ska jobba vilket jag gör varje måndag eftermiddag.

Måste komma ihåg att åka förbi en målarbutik och köpa färgborttagningsmedel. Vill fixa till ett gammalt skåp som vi ska ha som tvbänk.

Publishme.se

Ja, vad är det hänt med denna sida. Fattar ingenting. Kan vara göra snabbinlägg och då blir bilderna stora som bara den... Går som inte heller att skriva utan sidan fastnar... skumt!

Har precis påbörjat projek "fixa ny barnsäker tv-bänk" och har kommit så långt att skåpet står utomhus under tak. Handtagen är bortskruvade förutom en som fastnat. Prinsen ska hjälpa mig med det så vi får se när...

Kom även igår på ett till projekt. Får se om jag ids ta mig för operation "sy nytt fodral till nästa vagn". Känns kanske lite överkurs. Var och studerade vagnen och jag tror det går men då är tyger allt för dyra. Blir samma kostnad som att köpa en begagnad. Vet ni läsare där ute om någon bra prisvärd sida för tyger?

RSS 2.0