Sista dagen, år 2010

Då har snart hela år 2010 passerat.
Jag ägnar sista dagen till att storstäda huset, sen blir det en middag på tu man hand, jag och prinsen.
Bara ta det lugnt!

2010
Året började med arbete... förra nyårsafton var även den av det lite lugnare slaget för mig. Men för mitt sällskap blev det FEST. Jag var chafför, men det var som skoj ändå. Middag med några vänner, sedan vidare på galej.

Skolan har gått som smort under 2010. Har lyckats med allt jag företagit mig. Och nu återstå bara ett
examnesarbete och sedan kan jag titulera mig civillekonom, eller magister i ekonomi om jag vill det :)
Fick sommarjobb som Controller och överförmyndarhandläggare. Det gav mig en helt annan syn på hur arbetet kommer se ut i framtiden. Skolans värld och verkligheten är helt annat!

I april hade vi förmånen att få köpa oss ett eget litet hus på landet. Jag stormtrivs och det tror jag prinsen ååå gör. Vi har inte gjort något invändigt utan bor in oss som brukligt är. Under sommaren fixa prinsen balkongen så lite har vi gjort.

Min stora härliga familj fick vara intakt i år, inga fler tog himlen i besittning, och det är jag tacksam för. Jag vill ha alla här på jorden för jag älskar er! Fast med det betyder det inte att hjärtan inte har krossats... Jag tänker på er och ger en en stor varm kram! 
Inför framtiden önskar jag all styrka till ALLA mina syskonbarn (och syskon för den delen). Ni ska veta ALLIHOPA att jag finns för er i vått och torrt. Tillsammans är vi stark!! 

Hoppas 2011 blir ett fantastiskt år för var och en av er där ute. Glöm inte att vara tacksam för de ni har omkring er. Ge kärlek! Våga ta emot kärlek! och framförallt våga visa vad ni känner.... gråt, kramas, skratta och visa vem just du är!

Med detta önskar jag er ett riktigt Gott Nytt År!


KRAAAAAAAAAAAAAAM <3

Återigen blir man påmind om hur kort livet är och hur världens kan vända på några sekunder. Hade just nu velat hålla om min systerdotter och fixa så allt blir som det var igen. Lilla, lilla hjärtat.... KRAM!!


God Jul


Till Tomten


Irritation

Börjar bli lite lätt irriterad på vissa LÄRARE... jag har mailat efter informationsblad om examensarbetet och om ämnet jag och en klasskamrat vill skriva om. Men nä, det dyker inte upp nå överhuvudtaget. Hur svårt kan det vara att plinga iväg ett mail med info eller kort skriva att ja, ni är ute och cyklar eller vad vi nu gör.

Annars så har jag lämnat intresse för en till tjänst och hoppas givetvis på den.... får se hur det blir...

Nu börjar det bli natter. Ska sova tidigt så jag inte försover mig igen imorgon. Veckans lärare kanske inte blir  så gla då.  :)

 GOD NATT!!

12 dagar senare...

... kommer uppdateringen :)
Händer visst för mycket för att jag ska hinna med...

Börjar väl med det där med djuret.
Mamma är en klok, äldre dam som på en gång vet vad det var.
Ja, för hon sa på en gång, till syrran, att nä det där var ingen råtta
utan det var en herrmelin. Och ja, visst har fru Thornéus, min underbara mamma helt rätt!

Sedan går vi väl till jobbfronten. Var på intervju, det vet ni kanske...
Men iaf så var jag det och var måttligt irriterad efteråt och 100 % säker på att jobbet skulle gå till annan sökande. Men nä då, jag är helt enkelt bäst :)
Fick jobbet. Och det bästa av allt, jag tacka NEJ :D
Inte får att kaxa upp mig, utan mer för att ekonomjobbet bara är ett ekonomjobb kankse 3 månader och sedan blir det ett handläggarjobb. Och jag har läst till ekonom för att jobba men.... jo ekonomi!

Har hunnit träffa ett av mina gudbarn. Han är så söt! Inte ofta jag ser han men jag fick typ en dag med han. Nice!

Nu ligger jag här, och glor på Prinsen när han skruvar.... rätt nice det med :)

1 december- Oskar, Ossian

Då hade en hel månad av praktik passerat. Nu är det typ 6 veckor kvar och sedan börjar exjobbet. Sökte för ca en månad sedan ett jobb som ekonom och blev kallad till intervju... och imorgon gäller det!
Håll tummarna!!

Måste bara berätta om en läskig grej som hände idag... Har på senare tid haft bilen parkerad i garaget, det som säkerhet att den ska starta på morgonen när jag ska upp på praktiken. När jag efter jobbet idag starta bilen ser jag något vitt på framfönstret och då tänker jag att det har ju inte snöat, varför är det då snö på fönstret? Sätter i backen och bilen börjar rulla. Då rör sig "snön".... och då ser jag att det är en råtta! När jag sedan börjar gasa mera kryper råttan in under motorhuven.... och nu vet jag inte var den där saken är.... vilket betyder att bilen står ute i fortsättningen!! BLÄÄÄÄ!!

Imorgon är det också första innebandyträningen på lääääänge! NICE!!

 

RSS 2.0