Lösenordskydda

Hej alla trogan läsare där ute!

När jag började blogga för över ett år sedan gjorde jag det för att kunna uppdatera mina nära vänner vad som hände i mitt liv. Givetvis är en blogg offentlig och därför valde jag att inte skriva ut namn utan skriva om personer utan att ange deras identitet. Detta har visat sig att vissa mer eller mindre tar åt sig av vad jag skriver även om det inte är riktat till dem.
Därför kommer jag nu låsa bloggen för obehöriga läsare...

Detta innebär att enbart de med användarnamn och lösenord kommer kunna läsa bloggen. Är du intresserad av att få lösenordet? Kommentera med namn eller mailadress så mailar jag lösenord och användare till dig med förutsättning att du är en godkänd läsare :)

Krävs inte mycket för att kvala in som godkänd läsare, det enda är att du tagit del av mitt liv på ett eller annat sätt och inte ingår i skaran av dem som missförstår... ;)

Låser bloggen om ett par dagar.....

Väl mött!!!

Första fiskeresan 2009


Dagens prognos

En vanlig syn i Kiruna... Träd med löv, träd utan löv, lite snö och så lite storm på det... det är dagens prognos!

Annars så måste jag fixa med min helt konstiga blogg som sätter inlägg på sidan av. Men innan det ska jag ta en promenad i stormen....

Idag är dagen då vi får en del av svaren.....
vill jag veta???
Håll tummarna för att det är som jag vill tro att det är...

Gårdagen idag??

Det finns dagar då jag tänker mer än andra dagar. Dagar som grubblerier tar mer plats än verkligheten. Att få perspektiv av det som hänt är nog det allra svåraste. Jag har iaf svårt att få alla delar på plats. Varför reagera jag som jag gjorde? Varför tänkte jag inte på att fixa ett skyddsnät innan fallet? Varför blev det som det blev?
Jag funderar kankse lite för mycket på gårdagen än jag borde. Jag borde inse att framtiden är det som fokus ska ligga på. Eller är det bara så att mina tankar inte längre går att styra? Jag känner att jag inte vill svara på frågorna, för jag vill inte veta svaret. Jag vill helt enkel ibland bara  försvinna och låta världen vara ett enda stort svart hål som sakta kan tömmas. Tömmas på det lilla som finns kvar.
Min bägare har inte bara vält, den har krossats också!

Design-fnurra

Jag håller på med mina kodmallar här på bloggen för att eventuellt hitta vad som är fel med min blogg. Det är ju inte meningen att det ska vara inlägg på högerkanten. Där ska ju min profilbild vara. Hmm, något har hänt men vad vet jag inte. Ska försöka bli lite klokare på detta.


Plåster på såren



Vet inte vad som hänt med sidan men jag hoppas det är ett allmänt fel och att sidan blir sig själv strax!

Bankdag

Idag har jag besökt väldens sämsta bank (punkt). Service, vad är det? De kan nog inte äns stava till det! Något att tillägga är att det inte är banken jag anlitar men jag förstår varje gång varför jag bytt bank. Tänk så mycket fler kunder de hade kunnat ha om de kunde det där med service....

Efter det frustrerande bankbesöket besökte jag min gamla goa vän och hennes familj. Har inte träffat dem på läääänge vilket vi nästan borde skämas över :) Men vi vet ju var vi har varann så time is not a issue for us! Hon eller snarare de har en så söt liten tjej, ser ut som skrollan-docka från våran dock-tid. 

Nu inväntar jag tid för att ta mig ut i spåret igen. 30 minuter kvar tills maten sjunkit och jag kan ta i. Vad ska jag fördriva tiden med? Sola? Vi har faktiskt fått sol nu på kvällskvisten... Blir så lätt uttråkad. Hmmmm.... ska nog läsa alla människors bloggar och kolla in fb.






Tvättdag



Idag har vi gjort någon som gjorde att huvudet ville i viloläge. Känndes så fruktansvärt konstigt, att stå där i Js kök och lägga papper om hans saker. Om jag hade gjort det för att han skulle flytta det är en sak men detta. Det onda hjärtat kom fram, det som lagt sig för att vila en stund. Hur ska då torsdagen nästa vecka vara? Tungt!!!!!

Paus

Det börjar bli länge mellan mina inlägg nu förtiden. Men det beror på att man i slutändan av allt elände slutar tänka. Blir lite apatisk och orkar inte engagera sig i något. Kan ju uppdatera er i vad som hänt i mitt liv iallafall....

Fredag: Skrev tenta i statistik varefter jag satte mig i bilen med L och körde hem. Väl hemma en lugn hemmakväll med lite besök av prinsens syster och bror.
Lördag: Fika på stan med mina kära kusiner. Cykelfärd hem som slutade i chocktillstånd och en resa till byn. Fira brorsans vinst och så...
Söndag: Bakis! Och en sen färd hem till Kiruna med L som chafför. Varken jag eller Prinsen kunde köra :)
Packa och sedan stora timmerstockar......
Måndag: Vakna 04:00. L körde ner till Luleå och muntlig redovisning som gick bra men med massa revideringar som följd. Fick tillbaka duggan och klara den! Gick till rara V och kolla på måfå studentportalen och jag klara tentan jag skrev i fredags. Missa fullpott med 1 poäng *härligt av mig*
Tisdag: Seminarie och mycket mindre saker att revidera innan slutlig inlämning 1/6. V körde mig till tåget och jag puffa hemåt.
Onsdag: Vakna SENT! Fixa lite med brorsans grejs. Hämta schema inför sommarens arbete. Ser bra ut! Nu ska jag laga middag eller lunch för mig :) Ta en cykeltur på en timme och föra middag till prinsen som jobbar iaf till fredag..

Uppdaterat och klart. Intressant liv man lever... NOT!!!


Dokusåpavärlden

Det är nog i den jag lever i. Ena dagen så är det en djupdykning långt ner i skorna och nästa dag lever man på svinlande höjder. Ja det har äntligen hänt något roligt i min familj. Min storebror satte in den rätta raden och vi fick dricka massa skumpa och korkarna dom flög. Skoj var det, till tusen. Fast man fick ju sig en smärre chock.
Är dock grymt glad för bror mins skull....
 Nu är det natti natti i någon timme sedan typ 4 timmars resa ner till Luleå och skolan igen. Ja, det gäller att landa med båda fötterna på jorden.

Cash is King! :)
Det kan iaf några stoltsera med! :)


Sol över oss

Idag skiner solen, om ni inte har upptäckt det :) Redan på vägen till skolan så var luften varm och löven börjar slå ut. En härlig tid! Men ändå inte alls. Allergi är vad som gör den mindre bra. Knaprar piller och drar in nässpray och funderar på att köpa ögondroppar. Tänk om jag fick slippa detta.

Fick iaf en gratis resa hem vilket är superb. Sällskap med, mera super och nu vänta jag på maten. SUPERB!!
Ska äta, jäsa och sedan ut en timme och motionera lite.

Ha det bra och grilla lugnt ni som gör det!. Och ni som tar en öl i det fina vädret, ta en för mig med!

Övernattningar

Nu har mitt bostadslösa liv i Luleå startat och än så länge flyter det på.Detta är nog tack vare några rara människor som ställer upp och ger mig tak över huvudet.

Idag mycket pluggoch sedan grillning. Så enormt gott med grillmat!

Imorgon tenta och hemfärd!
Håll tummarna för mig!!!!

Livet är fortfarande så enormt orättvist om inte ännu mer orättvist än innan!
Var rädd om de ni bryr er om! De kan behöva er mer än vad ni tror... Det krävs bara en sekund så ändras livet för all framtid.

Dagens

  • Plugga statistik
  • Tvätta kläder
  • Luncha
  • Fortsätta tvätta och plugga...??
  • Besöka ett ställe ;)
  • Laga middag
  • Äta middag
  • Kramas lite
  • Träna
  • Äta
  • Packa
  • Glo D.H.
  • SOVA!!!

Undar om jag hinner med mitt lilla schema idag??.....
Måste nog starta NU!


Ooooooo myyyy Gooooood!

Nog för att jag har haft mina aningar men idag fick jag det nog bekräftat! Herre min skapare vad finns det för människor? Hur kan man bete sig så? Fattar denna person nada eller är hon verkligen så egoistisk? Jag har ju sedan länge förstått att hon inte har alla hemma men.... Ja, jag höll på att tappa hakan! Tänk åtminstone på din familj!!!
Ja, Alla lever vi på olika sätt men att gå från en till en annan till en tredje........kanske har det även varit en fjärde med i leken.....??

Familjehögtid

Igår samlades en del av släkten för dop av en av de yngre failjemedlemmarna. Och det var så fint med massa busiga barn som sprang och gjorde kyrkan levande. Själv satt jag där med kameran i högsta hugg och sjöng psalmer för fulla muggar :)
Sedan fika och hemåt.... fest med några av oss kusiner i samma ålder. Var som trevligt. Fast dagen efter är ju alltid som den är ...... så trött!

Håller nu på att fixa ett litet projekt ala Mramattikatt :) Ska nog få klar den till imorgon så får famlijen den. Hoppas bara den blir som jag tänkt mig....

Prinsen kallar...glass och ananas..MUMMA!

1 maj helgen hos ma & pa...





Känner du igen berget?
Isåfall tillhör du nog den skaran som är grymt bra ;) 

7 maj 2009

Idag, för 2 månader vaknade jag hastigt och sekunden senare slogs jag in i en enorm chock som tog nästan 2 veckor att vakna ur. Då fick frågan varför en helt annan innebörd. Då fick min familj en annan dynamik och  någon fattades. Den som i svåra stunder fick oss att le fanns inte längre bland oss. Den saknaden som då föddes i mitt hjärta växer för varje andetag och det går inte en endaste dag som tänkarna inte faller på dig. Det behövs så lite som en färg, ett ord, en vindpust eller att solen skiner lite extra i en hundradels sekund så svävar tankarna in på dig. Den dimman som föll över oss för 2 månader sedan har inte lättat utan jag försöker sakta lära mig att leva med den. Den mardröm som då startade den tidiga lördagmorgon kommer jag aldrig väckas ur utan jag måste lära mig att leva i den. Lära mig att acceptera det som hänt och lära mig att få glädje i mitt hjärta vid tanken på dig. Inte bara le med munnen utan med hjärtat också. För det är inte med sorg jag ska tänka tillbaka på dig och de minnen vi skapat tillsammans utan med glädje. Jag är enormt tacksam att jag fick tävla med dig, tjuvröka med dig, åka skoter med dig, grilla en korv med dig, bråka med dig, skratta, busa...
Ja, jag är tacksam att jag fick finnas i ditt liv i över 30 år. För du har lämnat varma spår efter dig som idag bränner men en dag kommer värma mitt hjärta och skänka mig glädje.

Du kommer för evigt finnas i mitt hjärta storebror och jag ska finnas för dig förevigt!  

p.s  Tack Sussi för de fina bilderna!

RSS 2.0