Oj, var det så enkelt?

Har som jag tidigare skrivit haft stora problem med att jag inte kunnat sätta in inlägg som förr. Lösningen verkar vara att använda firefox eller chrome.För nu går det av bara farten :)
 
Måste testa sätta in en bild också
 


Lördagsmys

Eller vad nu folk kallar det när de sitter och snaxkar i sin onyttigheter framför tv:n. Mitt fredagsmys bestid i att sortera in tvätten (ja, jag har hunnit tömma tvättkorgen till botten!!) i våra skåp men ett monster som vill hjälpa till. OCh det är klart hon fär det :) Hon öppna och stänger garderoben och öppnar och sliter ut sina käder ur lådorna :) Sedan efter att jag nattat underverket kom prinsen upp från källan (där vi håller på att installera en toalett) coh då delade vi på en kaka 70% choklad.

Bara för att säga hur duktig jag varit så har jag tappat 7 kg på 11 veckor *supernöjd*

Sanering?!!!?

Känner att idéerna bara sprutar men att det inte finns någon som helst tid för tatt göra något. Sitter t e x här och har inte hunnit duscha efter min timmas promenad i eftermiddag. Först och främst hade det behövts en sanering här hemma, då menar jag både i tvätt och städ väg. Huga!!

Nu tar jag tag i första problemet och går ner och rengör mig själv :)

Nytt år : 2013

Hej alla trogna som inte gett upp hoppet om mig,
Tänkte att ett nytt år borde iallafall generera i ett nytt inlägg.

2012 var ett helt fantastiskt år, det var få vi blev 3! Vi fick ett litet monster som är den snällaste och gladast utav alla *peppar peppar*. Hon har låtit oss sova på nätterna, hon har ätit sig mätt och hon har inte haft kolik. Monstret med ett stort M som i Meja :)

Annars så hände det inte så mycket. Livet kretsar ju bara kring vår skatt :)

På återseenede!!

RSS 2.0