Grymma!!

Var och hälsa på L igår och hennes mamma hade gett henne GRAVID-boken. Den är verkligen en bok med massa roliga ifyllbara gerjor. Ett tips till er gravida :)

Dessutom har de en tävling nu....
VARA MED OCH TÄVLA OM ETT LYXIGT BOKPAKET
(VÄRDE 1 332 KR) INNEHÅLLANDES SAMTLIGA FÖRLAGETS ÅTTA TITLAR!

Gå in och kika..... tryck bara på länken ovan!

Valborg 2009

Här kommer lite bilder från i Påskas....Mina syskonbarn hade inte allt för mycket att fördriva tiden med men det blev ju 2 fina gubbar iallafall. Den större heter Peter ;). Har inget namn på den mindre men kankse ska luska i det av tillverkaren.
Förväntar mig inte lika mycket snö nu till Valborg men en liten klick borde jag ju få se :) Ska ju trots allt inte allt för många mil bort från 3riks röset *tihi*

Ha en Trevlig valborg och hoppas ni alla får se en och annan majbrasa!!







Ängel

Idag är en sådan där dag då tankarna oavbrutet går till dig. Vet inte varför men jag försöker koncentrera mig men det enda jag kommer på att tänka på är var du är just nu? Vad du gör? Ler änglarna med dig? Finns det någon som finns där för just dig? För här nere på jorden är det tomt utan dig...
 
Jag försöker låt bli att fundera men det behöver inte vara så mycket så inser jag att du finns överallt. Det finns nästan ingen grej eller sak jag gör som inte påminner om dig. När jag gråter vet jag att du hade velat torka bort mina tårar och få mig att le. När jag bakar vet jag att du ville smaka fast det bara var en enkel kaka, När jag läser tyckte du att...... det vet jag faktiskt inte...men du blev alltid tyst. När jag bläddrar bland kanalerna på tv vet jag att du vill att jag ska stanna på sporten eller discovery. När jag kör min bil brukar jag ofta möta din bil. När jag ska sova undrar jag hur du sover nu? När livet känns tungt vill jag hellre vara du...

Snälla ge mig styrka så jag orkar vara.... Ge mig styrka så andra ska orka vara... Ge mig styrka och få mig att bli mig igen...

Katten borta....

Så var det söndagkväll redan.... Har hunnit med hemmamys ensam på fredag, grillning med syrrans familj, utekväll och vårmässa. Och på det har jag hunnit plugga lite granna. Känns som dygnet hade många timmar denna helg. Eller så var det så att när katten är borta så dansar råtterna på bordet :)

Nu sitter jag här i Luleå, utan mobil eller med mobil men utan laddare så mobilen måste sparas så jag vaknar imorgon tidigt. Ska läsa lite till så jag klarar duggan imorgon. Så skönt det ska bli att få den avklarad!

Vårmässan då? JO, den var trevlig. Men jag trodde den skulle ha mer heminredningsgrejor. Hann lyssna på Anna Skipper men hon babbla samma som när hon är med i Du är vad du äter såvi övergav föreläsningen.

Nu sitter jag och väntar på att prinsen ska logga in så jag vet att han överlevt fjäll-livet!
Logga in då!


Fredagmorgon

Nu sitter jag här på datorn och försöker vara tyst så prinsen får snarka i lugn och ro. Stackarn har jobbat natt! Sedan bär det iväg till fjällen.... för honom alltså. Själv ska jag vara hemma och försöka plugga till en tenta vi har på måndag. Fast det är inte en tenta utan en dugga så den borde inte vara så stor men jag vill ju klara den utan problem så det är bara sitta idag så mycket jag orkar, hela lördag och halva söndag och halva måndag så borde det gå.

På söndag ska jag och V besöka vårmässan i Luleå. Ska bli skoj! Har aldrig varit där så jag vet inte äns vad som finns men förhoppningsvis massa skoj som vi kan vrida och vända på :)

Hade planen att vara i Luleå i 10 dagar men planen sprack. Inte för att jag är ledsen över det. Får ju komma hem och vara med prinsen men... Måste samla in en enkät. Måste på stan för jag orkar inte åka runt till alla jag känner utan tar det med vem som helst på stan. Gå förbi jobbet.... där finns det kankse en och annan mamma, eller?

Idag opereras min pappa. Hoppas det går bra. Ligger på op-bordet just nu. Han är som störtskön min pappa, satt igår och undra om han får äta efter op. Det var som hans största bekymmer. De flesta brukar ju bekymmra sig över hur det ska gå men inte han.

Nu ska jag fixa mig och ta mig på stan och fixa så jag hinner se prinsen innan han nrymmer från mig. Hej pa hej!

Engagerad

Jag tycks bli mer och mer engagerad i det jag läser tydligen, för nu måste jag kommentera en till sak :)

En dag här i veckan stod det en artikel i Aftonbladet om en tjej vars pojkvän tagit livet av sig och hon ville ha bort hans användare från allas vår älsakde facebook. Hon blev bara mer sorgsen och tyckte hans sida förvärrade sorgearbetet. Det tog henne en hel månad.
Vi, min familj och jag, la till en grupp på facebook för att alla ska kunna skriva en hälsning till Janne. För det värmer att se att han hade folk omkring sig som brydde/bryr sig om honom. Det ger en stöd att kunna läsa dära. Det hjälper oss i vårat sorgearbete. Dessutom tycker jag att lika mycket som vi sörjer honom ska även hans vänner få sorga han och ge sina tankar och känslor om honom...
Tänk hur olika vi människor är, den ena vill ta bort och den andra lägger till.

Ja, nog med att lägga mig i alla dessa artiklar....

Dagens händelser är nästan avklarade och vi gick från seminariet med lite tankar om hur vi vidare ska utveckla vårat företag. Får se vart det leder.... Ska nu sätta igång med biblotekskunskaperna och få det ur världen så jag enbart har duggan, arbeterna och tentan att tänka på. Ska bli skönt när 15 maj är förbi och det enbart är arbeten att tänka på... Längtar till sommaren!



 

Ibland undrar man??!!!

... vad vissa tänker med??
Jag brukar vanligtvis inte lägga mig i debatter som pågår, eller anmälningar hit och ditt men idag blev jag lite paff. Alla vet ju att man kan anmäla saker till diskrimineringsombudsmännen och det ska man! Men idag tycker jag det var löjligt värre. En dotter anmäler Kiruna kommun till Do för att hennes gamla mamma inte får äta samisk mat. Men det måste man ju förstå att om alla ålderdomshem ska laga den mat som de äldre är van vid, får de laga egen mat till alla gamlingar och hinner inte tvätta dem, få upp dem ur sängen, kankse ta dem ut en kortis e t c. Idag har inte de som jobbar inom vården det lätt och det lär inte  bli lättare för dem med alla besparingar som drabbar dem varje gång det är på tal om nedskärningar och nu detta. Nu ska de börja laga egen mat till gamlingarna så de ska få äta det de är van vid. GE ER!!!

Artikeln jag pratar om: NSD "Kommunen anmäls till DO"

Snälla anmäl inte mig för detta, jag är också same :)

Åter igen sömnlöshet

Trots att jag kände mig helt slut igår vid sängdax så kom inte sömnen. Låg där och funderade över hur det hade varit OM Janne hade varit i livet. Hur jag då hade prioriterat.
Det är underligt vårat liv. Ena dagen så trampar jag på utan att äns känna något och man tycker livet är trist och meningslöst. Nu trampar jag på men är tacksam över saker som jag annars inte hade varit tacksam för. Dock känns livet menlöst ändå. För vad är det för vits att försöka få ett drägligt liv. Skaffa villa, valvo och så vidare om det ändå slutar med att någon sviker en.
Igår låg jag där i sängen och fundera på vad som hade varit och vad som kommer att bli. Tänkte på minnen som då kändes så menlösa men idag betyder så ofantligt mycket. Tänkte på hur vi varit mot varandra. Inte alltid med varandra men jag visste att Janne fanns där. Han var alltid den som ställde upp för mig när jag var låg. Han var alltid den som fixa saker när jag själv inte orka. Han var en klippa för mig! Och jag visste att han alltid skulle finnas för mig, skydda mig och ge mig det stöd jag behöver. Jag hade behövt honom NU! För det känns ibland som jag inte klarar av detta och ibland som det inte äns har hänt. Om ni någon har åkt berg- och dalbana så vet ni hur mina känslor är. En enda resa långt upp och sedan en djupdykning långt. långt ner.


JANNE, JAG SAKNAR DIG!

Flitig

Idag har jag varit riktigt flitig. Vakna 08:00 och fixa inlämningen på litteraturövningen. Frukost och en stund på soffan. Sedan in med tvätt i både maskinen i källaren och här hemma men tyvärr så tog tvättmedlet slut.
Sedan städning och en liten lunch däremellan. Syrran kom förbi en kortis och sedan ner i källaren igen fast då såg jag ut så här :  

Kankse inte riktigt men  jag gick på ett band iallafall :)

Får se vad resten av dagen har att erbjuda...?

Fullspäckat med göromål

Nu har skolan börjat ta fart igen. Måste läsa inför en liten tenta som bär av om sådär 11 dagar. Känns lite tungt.
Sedan 15 maj ska jag skriva tentan jag inte skrev då det var begravning. Måste börja påminna mig om den.
Bibblokursen vill jag ååå bli av med. Och där var det mer jobb än vad jag trodde, kollat lite lätt på den.
Sedan 2 delar till i affärsplanen och ett slutseminarieum. På det säkert massa annat till vetenskapen som är sååå intressant. Känns som det är mycket som ska göras på bara 7 veckor.

Sol, sol, sol idag. Har suttit hos V och gottat mig i solen en stund. Efter ett tag drog vi på stan. V leta present och hitta ingen man jag shoppa lite..... solbrillor och en bok.
Ätit middag och ska fortsätta vara lite flitig.... Så nu ska jag göra klart litteratur uppgiften som ska lämnas in på fredag. Har handledning i den på måndag, vad det nu innebär. Känns som en grymt överflödig kurs. Varför behöver man den egentligen???


So long!


Påsk, sol och grillning....


The Påsk is over...

...for this time!

Har ägnat hela påsken hos mor och far. Har varit så skönt. Hela familjen samlad fast en av oss stanna i sin håla några km längre bort. Kört massa skoter och varit ute från morgon till kväll. Härligt härligt!!


Har inte riktigt varit i denna fjällvärld men det är från förra året. Min kamera med påskbilder från iår ligger hemma och jag har redan hunnit ta mig till Lule igen. Skolan börjar kalla på mig igen. Ska sitta hela morgondagen och fixa grupparbete.
Nu ska jag förbereda mig inför morogndagen så jag sedan kan lägga mig med min nya nattinatti-bok:
 Research Methods for Business Students.....
Mycket intressant! NOT!!!!!!!!!

Ha d!

2 öl och sen sömn...

fatta.... det är inte jag....tihi....

:D

Idag har jag varit och gjort massa ärenden som jag tänkt göra länge.... så nu är det gjort! Under tiden fick jag sms som sa att Strategitentan kommit. Orlig i själen men ändå medveten om att omständigheterna kring pluggandet gjort det svårt att hålla mig koncentrerad. Gick in på studentportalen och där stod det att jag klarat den. Och inte äns precis på marginalen. Tack Janne! Du hjälpte säkert mig nu när du hade satt mig i den sitsen. GOOD!
Så nu blir det påskfirande i lugn o ch ro... Känns bra!


Påsklov

Då sitter jag åter hemma efter en tur och retur resa till Lule. Hann med grupparbete och biblotekskunskaper... en fullspekad dag. Skulle vara flitig och läsa på tåget men det blev en film istället som råka finnas på min dator. I dont know why??!!

Imorgon hoppas jag på finväder och en flitig Malin. Tänkte försöka mig på en storstädning, skidtur och ett besök hos chefen om hon är på jobbet d v s. Ska lämna in ledighetsansökan och se vad som händer på avdelningen. Trodde inte jag skulle skriva detta men jag saknar jobbet just nu. Hade varit skönt med vardagsrutiner och komma tillbaka till verkligheten. När man är som jag ledig och får göra vad man vill med tiden så blir det lätt att man grubblar. Grubblar och det VET JAG att bror inte hade velat. Han vill nog att jag ska ha roligt här i livet. Han var ju trots allt en livsnjutare... är nog lite besviken på mig som är som jag är nu. Ska försöka bättra mig Janne. Jag ska börja LEVA!!! 


Finväder

Finväder igår och verkar vara finväder idag. Så grymlingens skönt! Var ute hela dagen igår och idag ska vi med ut. Ska bara dricka upp teet och sedan påklädning och iväg till Prinsens by och iväg med skotrarna. Synd att kameran inte är laddad....måste fixa det så jag kan ta massa fina vårvinter bilder.

Nu ut i finvädret!

Home sweet home

Och lilla jag fick sova en hel natt igen...alltså kan jag räkna med en eller två nätter utan sömn. Undrar hur länge kroppen pallar att leva så här. Lär falla ihop en vaker dag och sova som Törnrosa i hundra år.......

Är hemma nu för att ha lite ledigt i det fina vädret.... men vart tog det fina vädret vägen???

Nuförtiden har jag många frågor och inga svar. Konstigt det här livet blev, förändrades på bara någon sekund kl 07:10 en lördagmorgon. Tänk om det aldrig hade hänt... då hade jag inte varit så här oviss om allt. Tänk om.....

...??...


Ännu en natt....

...utan ordentlig sömn. Inte bra att var här i Luleå. Kan inte alls sova. Vaknar tidigt och somnar inte i första taget.
Kvällarna känns tunga, jag som brukar njuta av att bara vara. Men som tur är finns det vänliga själar här i Luleå som tar hand om mig. Tack V och C!!! Jag hoppas ni fortsätter stå ut med mig :)

Nu ska jag diska en enorm disk. Åker ju hem imorgon och idag är jag bjuden på middag. Sedan ledigt fre-söndag... Enbart en dag skola och sedan följer en hel veckas LOV...PÅSKLOV!!!!
NICE!!!

 

RSS 2.0