Pendlar!

Igår åkte jag hem till mitt kära hem! Så skönt att bara gå omkring och bara VARA hemma!!
Nu får jag dessutom hela 3,5 dagar hemma!!! och sen 3 dagar borta och 5 dagar hemma!!
Som skrivet pendlar denna fröken rätt frisk mellan Kiruna-Luleå :)

Var och kolla lite på facebook , är sällan där nuförtiden, och hitta denna niceiga bild från konferensen i Halmstad....
 
Fotograf: Henrik från Sundsvall!
Temat för festen var världsdel... kan ni gissa vilket land vi illustrera?
Lite mer bilder för den som är intresserad finns på ekonomsektionens hemsida

Nu ska jag sätta mig och glo igenom min stora posthög....

....tilll frukosten


Syo

Väntar på att våran syo ska skicka mig en tid så  jag får komma...  men men syon verkar inte vara den mest effektiva.
Ska nämligen försöka få börja läsa på distans om det går.... iaf någon kurs!!!!!
Hade varit så grymt skönt att få vara hemma mera!! Heslst nu under våren!
Lär ju se hur det blir men jag hoppas!

Nu ska jag kila iväg till skolan så jag kommer i tid till vårat grupparbete

Duktigt Malin!!

Idag har jag varit ute och promenerat i det fina vädret.... gick i hela 2 timmar!
Klapp på axeln!! :)

Nöjd & belåten!

4 dagar kvar....

...tills lilla jag får kramas med min livs levande nallebjörn. Lääängtar!!!!



Annars har dagens aktiviteter bestått av lite olika saker jag lovat att fixa vilket tog så där 30 minuter.... DONE!
Nu väntar jag bara på att Cats ska fixa konferens bilderna... kul och studera dessa när man fått lite distans till det hela. Men så ni inte missförstår mitt förra inlägg ska jag försöka förtydliga mig lite granna. Konferansen var rolig och jag ångrar mig verkligen inte att jag följde med. Banketten var riktigt bra, Sittningen i lördags var super dock kändes hemresan lite väl lång. Det går t o m snabbare att ta sig från Luleå till Kiurna och det är i Norrbotten utan X2000 och stopp i varenda mjölkpall ;)

Som melodifestivalfantast måste jag säga att jag missa deltävlingen *buhu* Tragiskt tråkigt!
Men till helgen blir det ju en till *jippie*

Hope to se you soon!



Tåg, buss, flyg, flyg & bil

Äntligen var denna helg över! Låter som att jag tyckte den var askass men så är det inte. Har faktiskt blivit positivt överraskad av inte bara arrangemanget utan av alla närvarande och inte minst "min" sektion. Mitt sug för fest (fyllefest) har som avtagit och min känsla innan jag åkte var att det var en stor del av konferensen. Men detn visa sig vara välplanerat med föreläsningar, gruppdiskussioner och erfarenhetsutbyte i största allmänhet vilket fick mig (och resten av ekonomsektionens styrelse tror jag) att inse vilken välutvecklad och bra sektion vi har. Alltid finns det saker man kan förändra men i det stora hela har vi det bra! Lägger kankse upp någon bild här därifrån någongång inom en snar framtid

TACK för en trevlig helg alla delaktiga i SERO:s kontaktmanna konferens och framförallt Halmstads sektion Eurekha som anordnade den.

Idag har dagen varit lite småanstängande då vi steg upp tidigt och lämnade Halmstad med tåget 0900 och gick igenom alla transportmedel som finns innan jag fick landa i tystnaden och den sköna mjuka sängen som väntade här i Luleå. Nu är iallafall lilla Malin helt slut för det var långa dagar där nere.... ska ta mig en skönhetssömn..... kanske försöka övertala C att åka och käka lite fastfood.

Hejpa hej!

 

Halmstad nästa!

Sitter och väntar på att skjutsen till flygplatsen ska komma....är 25 min kvar tills dess :) Blev precis färdig med packningen...är ett under om jag får med alla saker hem igen....ser ut som väskan ska spricka ändå är jag orolig att jag tagit med för lite, men förhoppningsvis finns det affärer i Halmstad om så behövs.
Ni kankse undrar vad jag ska göra nere i söder??! Då ska jag snällt tala om att jag ska på konferens med ekonomsektionen vilket känns kul men ändå jobbigt..... men vi få väl se hur helgen blir.

Var nyss och kolla på studentportalen och mina studieresultat, känner mig nöjd och belåten med min studieinsats hitintills. Hoppas min ena hälft också är nöjd då det är vi två som straffas för att jag ville börja läsa vidare. 

Trevlig Helg ! 


Trötter!

Idag var planen att jag skulle kliva upp tidigt och gå iväg till skolan för att läsa. Klockan ringde och lilla jag låg snällt kvar i sängen i 2 timmar till. Jag fattar inte varför jag är så slut. Brukar utan problem kliva upp när jag vet att jag behöver läsa men inte idag. Kanske är det så att förkylningen ligger kvar??!!

Igår ringde min prins och tala om att minsann inhandlat en skoter åt mig. En äldre skoter men en som jag kan leka med och orkar leka med. Han upphör aldrig att förvåna min snälla prins och jag blev såååå glad för nu ska det bli riktigt roligt att åka iväg på skoterturer när jag också får leka och köra av mig lite.
Nu längtar jag hem än mera!!!



Jag och min prins!

Västerås avklarad!

Så hade även denna veckans deltävling avslutats med en stor skräll. Blev liksom ganska förvånad att Carola och Andreas inte gick raka vägen till finalen utan var tvugna att ta omvägen via Kiruna och Andra Chansen. Fast för dem är det ingen miss, dom får ju besöka den underbaraste staden!
En sak har jag iallafall börjat fundera över är bidragen som är med i år. Hur har de valt ut dessa? Ingen av dom är ju speciellt bra..... Får hoppas att det kommer bättre och mera....!!

Helgen har varit toppen. Varit hemma och haft det hur mysigt som helst. Skoterturer både lördag och söndag, myskvällen i lördags som var hur bra som helst. TACK min prins!

Nu ska jag lägga mig..... har en rätt lång dag imorgon!

Sov Sött!!

Alla Hjärtans Dag

Igår var det alla hjärtans dag och jag ägnade dagen till att vänta till min sambo skulle komma hem. Och till slut kom han men väntan var lång :). Fick ge det jag införskaffat honom som bland annat innehöll ett kort från Lilla lyan här i Kiruna som var hur kul som helst men ändå så söt! Till saken hör att det var Lilla Lyan design dessutom.
Viktor bjöd mig på middag och gav mig en ny mp3-spelare, han är sååå snäll!

En del av dagen blev att studera lite gamla foton och denna bild får en att längta till fjällvärlden trots att jag inte hinner vara där speciellt mycket. Men när man väl får andas den luften, höra tystnaden och kolla på de underbara vyerna blir man så enormt lugn!! 
LÄNGTAR!!!

Underbara Fjällvärld!

Veckans måsten över!

Sitter och väntar på att min mamma, syster och systerdotter ska komma till Luleå så att jag får åka hem till Kiruna. Låter lite tokigt men så är det faktiskt. Jag vill hem till Viktor och dom kommer hit men man ska ju göra som hjärtat säger så.... jag åker hem till Viktor!

Har fått tillbaka lite tentor, närmare bestämt 3. Godkänt, godkänd och underkänd med 0,5 p. Har överklagat men jag får se vad den ger med sig. Men jag tror att våran ansvarige för den kursen är något av en princip människa så jag tror inte han ändrar sig. Men man kan ju alltid hoppas!!!!

En annan sak som slagit mig är att jag blivit en "Brothers and Sisters"-fan och igår fungera inte 5:an hos mig.
Förstå min besvikelse......  
Och ni som inte vet vad det är för program kolla det här

Snart bär det iväg till paradiset KIRUNA! 


Underhållning av högsta slag

Ihelgen var första deltävlingen (melodifestivalen) och jag kan inte påstå att något av de låtar som deltog höll någon speciell klass förutom Tappers låt som fick min vän att nästan börja gråta.

Dock är inte det den underhållning som jag refererar till i rubriken utan det är mitt och min väns stora underhållning i helgen nämligen att lägga pussel! Vilket är enormt underskattat. Vi satt lördagkväll in på småtimmarna och försatte sedan på söndagen tills pusslet var klart! Till saken hör att detta pussel tillhörde en modell där den färdiga bilden inte kan ses på förpackningen utan man får försöka lista ut vad en dam (som finns på förpacknigen) ser. Roligt, roligt!

Och så var det måndag..... får se vad denna vecka har för roligt att erbjuda!

Lördagsunderhållning

Ett MÅSTE i helgen var att läsa en bok som jag ligger efter med. Läsa, läsa, läsa var mitt mål men vad händer?
Jo, tv:n är såååå intressant trots att jag redan sett programmet, datorn är så intressant trots att jag kollat mina sidor 100 gånger och en gång till, diska vad avslappnande o s v
Varför var jag tvungen att satte ett måste??? Men jag MÅSTE!!!

Ska sätta igång och läsa nu så jag hinner idag... ska ikväll iväg på middag och snacks framför Melodifestivalen så det är inte många timmar kvar.....

SO LONG!

Sjukdom & Glädje!

Vakna upp idag med sprängande huvudvärk, värk i hals, öron och feber..... Jobbigt! Saken blir inte bättre av jag vaknar 34 mil hemifrån ungefär.... Men får väl ligga här och tycka synd om mig hela långa helgen!!!

Dock börjar ju Melodifestivelen nu till helgen och jag är ju en riktig melodifestival-junkie! Så jag har ju något att glädjas åt. Kommer bli spännande och se vad detta år har att erbjuda. Så imorgonkväll startar tåget i Göteborg och sedan vidare uppåt i vårat avlånga land med avslutning med andra chansen i Kiruna innan Finalen äger rum i Stockholm.

Deltävling 1: Göteborg
Lördag 9 feb kl.20:00-21:35
Deltävling 2: Västerås
Lördag 16/2 kl.20:00-21:35
Deltävling 3: Linköping
Lördag 23/2 kl.20:00-21:35
Deltävling 4: Karlskrona
Lördag 1/3 kl.20:00-21:35
Andra Chansen: Kiruna
Lördag 8/3 kl.20:00-21:35
Finalen: Stockholm
Lördag 15/3 kl.20:00-22:00

Så bänka er framför tv:n på lördagkväll!!

Nu ska jag ta och vila lite så jag orkar laga lite lunch... kankse ta mig till affären och införskaffa lite näsdukar, nässpray, halstabletter och panodil.


RSS 2.0