Horoskop

Fick i mailboxen föjande frågor:
1. Skriv namnet på någon av motsatta könet
2. Vilken är din favoritfärg: röd, svart, blå, grön, gul?
3. Skriv den första bokstaven i ditt namn
4. I vilken månad är du född?
5. Vilken färg föredrar du, svart eller vit?
6. Skriv namnet på en person av samma kön som du.
7. Vilket är ditt lyckonummer?
8. Föredrar du skog eller öppna landskap?
 9. Föredrar du en sjö eller havet?
10. Skriv en önskan (realistisk)

Vilket gav följande svar:
Jag är i förälskad i min prins.
Jag är konservativ och aggressiv
Jag försöker att njuta livet fult ut och ditt kärleksliv börjar snart att blomstra
Jag har ett starkt kärleksförhållande som kommer att hålla länge och minnena kommer att vara förevigt
Jag har en vän som kommer att betro sig fullständigt till mig, ochkommer att göra allt för mig, men jag kommer kanske inte att vara medvetenom detta
Denna person är min bäste vän: Å
Jag  kommer att ha 7 nära vänner under mitt liv
Jag föredrar äventyr
Jag är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds
Och så kom kruxet......
Denna önskan som jag har kommer att gå i uppfyllelse, om jag sänder detta horoskop till
personer inom en timme. Sänd det till tio personer, och önskan kommer attbli uppfylld innan min nästa födelsedag!

Förutom att jag inte skickar vidare det så kankse beskrivningen stämmer, eller? Hoppas iallafall att min önskan slår in :)

21

Söndags underhållning! Efter en lugn dag med matinköp och grillning bestämde vi oss för att hyra en film. Har länge velat se denna så valet av film var enkelt. När vi väl sett fodralet var valet gjort. Dessutom var den bra och inte så där förutsågbar som vissa fillmer brukar vara. Helt klart värt att ödsla lite tid på!

En liten parentes: I lördags när jag klev upp vid 09 tiden så var det lite snö på backen :) NICE!!

Weekend

Denna vecka har varit extremt lååååång. Vet inte varför men dagarna har som smygit fram. Helst på jobbet då. Känns som jag börjar bli "smått" stressad. Har för många järn i elden. Ska hinna plugga 100%, jobba 75%, hinna träffa hon jag är KP för, träna och umgås med släkt och vänner. Vad av allt detta är det som blir lidande? Jo det sociala. Och det, om nåt, är ju viktigt! Man ska ju njuta av livet. Hmmm.....

Igår var det tjejkväll på stan. Marknadsföring för att lura till sig kunder. Rabatter och längre öppettider. Givetvis lyckades de även lura mig ;) Köpte en belöning för min träning, ett par nya springskor, 15% rabatt och 3 par adidassockar på köpet. Så lyckades en bekant sport-butikskedja lura mig. Och idag ska jag inviga dem om jag hinner, annars imorgon!

Trevlig helg! Ska läsa lite makroekonomi nu :)

Skön gammal goding

Kolla in denna, så grymt härlig... undrar bara om alla bor kvar :)  Tack för tipset L!

Hemma

Borta bra men hemma bäst!  Stanna hemma för att läsa och än så länge har jag fixat min pärm så jag har allt där och att det går att hitta i den. Läst ur en bok som inte är vår kurslitteratur men mycket roligare att läsa i. Börjar få koll på det bättre.

Har även varit duktig och sprungit 5 km. Här i Kiruna går spåren antingen nedförs eller uppförs så vid start får man välja ifall man ska flåsa ihjäl sig i början eller på slutet.... jag väljer slutet! Och min slutsträcka är en mardröm för mig men jag kämpar på som en galning. Först börjar det med uppför i nästan 90 grader som blir mindre brant efter en evighet känns det som, när jag är där och kämpar som en galning mot toppen och blir enormt lättat av att ha klara av den, flåsar som en överhettad hund och blickar framåt ser man att backen fortsätter i lite mindre lutning och då vill jag bara lägga mig ner och dö men fortsätter. Kämpar i typ 1-1.5 km i uuppförs...Väl vid starten/slutet är jag så utmattad att jag knappt orkar lyfta benen över stenarna jag går över i skogen på vägen hem. Fatta att jag är stolt idag för det gick superbra! Nog har konditionen förbättrats avsevärt sen start. Och det motiverar en grymt ju! Måste ta mig ut imorogn igen!

Nu återstår bara att ögna igenom lite makroekonomi så jag imorgon kan beta av micron. Måste erkänna att viljan inte riktigt finns där.

Trevlig helg alla trogna läsare och alla andra!  

Återigen helg

Och lilla jag är laddad med beslutsångset ifall jag ska stanna hemma eller åka till byn och besöka päronen. Hmmmmm.... jag vet att jag behöver läsa men hur mycket läsa blir det i byn??? Åååååååå........
Måste bestämma mig! Prinsen drog neråt i landet och jag tror att hemma ger mer resultat i pluggandet men men.... måste man alltid tänka på det eller ger en lugn helg en mer??!!

Häromdagen var jag på bibloteket här i staden och där jobbar min egen dagisfröken ibland. Hon som jag satt i famnen på hela dagarna och vägra lämna. Vägra stanna på dagis om hon inte var där o s v..... ganska kul att hon fortfarande känner igen en efter bara 25 år :) Fast jag var väl så besvärlig att det inte går att glömma, eller varför inte så underbar? ;)

Veckans måsten..

..är strax avklarade. Har enbart de tre kapitel kvar att läsa sedan är jag fri resten av veckan, eller?
Jepp men ska nog då passa på att läsa in andra kapitel som jag hoppat över eller av annan anledning och inte orkat ögna igenom. Dock tycker jag att ämnet är intressant men min hjärna httar alltid på mycket intressantare saker att göra :)
Det är verkligen underligt det där att man alltid har något intressantare för sig när det är ett MÅSTE. Men what the hack, bara att bita i det sura äpplet och fixa!

Ännu en dag med vackert höstväder..... men jag MÅSTE!

Nu måste jag.......... NU!

Hösten är så otroligt vacker!

Med alla färger och är det som nu, alldeles underbart väder också så vad kan mer göra än att njuta av den.










Detta fångade min kamera på en promenad på eftermiddagen. LJUVLIGT!! :)

Abstinens

Nu har lilla Malin börjat få innebandy-abstinens. Drömt om innebandy hela natten... helt slut när jag vakna efter att ha letat skor och sockar till matchen i natt :)

Igår avancera jag i min motionering med en utökning av rundan och dessutom var jag på ett helt nytt ställe och sprang. Sprang dock vilse! Men hitta hem... tog en timme istället för 45 minuter....

Idag har jag en liten lista att göra:
  • sopsortera
  • Läsa 5 kapitel
  • Storhandla
  • hälsa på den jag är KP för
  • posta paket

Hoppa jag gör allt och hinner med allt. Hade även velat at en promenad i det fina vädret
 


Hemma hos oss


Vackert!


My weekend

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen. Stannade i Luleå under helgen och var på en liten informell fest med klassen. Innan dess var jag hos C&P och åt grillat i massor. Mumma!!! Tillbaka till festligheterna så blev det lite väl mycket drickbart för min del. Sjöng lite Singstar och låtsades vara värdinna för festen då 2 st bestämt sig för att cracha den utan inbjudan. De 2 tog över singstar och ville inte ge vidare mikrofonerna. Som trevlig värdinna jag är :) så tog jag över! *tihi*

Dagen efter på tåget satt jag med enbart en tanke i 5 timmar..... snälla inte spy  nu.... moget!?!!! NOT!!!

Och idag så var jag på kurs med jobbet. Fick då reda på att det verkligen blir så att jag får litterturen och resorna t o r delvis betald och det känns ju hur bra som helst!

Nu är det soffan som hägrar.... ska lägga mig och sniffa på min prins!

mikro

Ja, så var de 2 första föreläsnigarna över i mikroekonomi och det var riktigt intressant. Jo, mer kurser jag läser desstu mer intressant blir ämnet ekonomi. Och dessutom börjar bitarna falla på plats. Känns riktigt bra! Har verkligen valt rätt utbildning.

Här i Luleå är det tomt när min värdinna lämnat mig allena och åkt upp i landet. Igår cykla vi ut till storheden och tillbaka förstås! :) Duktigt!. Ska ta mig en springrunda idag. Undrar var?? Här har jag ingen bestämt runda.....

Ja ja...... Ska bli kul och se Idol från uttagningarna här i Luleå, nu när man vet att man kommer få se något känt ansikte. Kul KUL!!

Mikro Makro

Så var jag återigen i Luleå för att komma in i ämnet mikro och makro. Känns faktiskt inte alls oroväckande att vara hemma och läsa denna termin. Föreläsaren läste av från Oh-bilderna så för att gå på lektion behöver jag bara skriva ut dessa... skönt. Har som varit grymt orolig. Men för detta betyder det inte att allt är guld och gröna skogar utan jag får kämpa för att lyckas med detta.

Sitter och väntar på att klockan ska gå. Ska på stan och shoppa hade jag tänkt.... om jag nu hittar nå.

Klarade första duggan...utan bok :)

Några ord på vägen...


Skolstart!

Idag var det återigen skolstart. Det tråkiga, och det faktiskt det tråkiga, är att jag inte fick vara där. Jag jobba! Och det enda skolstart jag fick göra var att registrera in på höstterminens kurser via internet. Hade velat sätta igång och läsa och ta in poängen som man kan få på duggorna men jag har inte fått mina böcker än. De MÅSTE hinna komma till imorgon för på onsdagmorogn åker jag till skolan och ska då hinna göra en dugga..... men jag får väl ställa in mig på att mista2 p till tentan..... :(

Från det ena till det andra: Jag har klippt mig!

RSS 2.0