Bus eller Godis?!

Får se om det blir några ringningar på dörren iår? Förra året var jag i Luleå men då satt prinsen hemma...det ringdes och ringdes men han orka inte öppna.

Kom hem i onsdags. Körde förbi alla olika platser som det stått rätt mycket om på senaste tiden där det möjligtvis kan ha hänt massa hemsk. Var faktiskt riktigt obehagligt med tanke på hur många vänder jag kört denna sträcka det senaste året. Så nu hoppas jag att de kände varandra.... för att j ag ska våga stanna utan att behöva ora mig, eller egentligen inte.... Då måste jag bli rädd för alla bekanta. Bara sanningen kommer fram så är det bra, inte bara för de inblande familjerna utan för allmänheten som är oviss, oroliga och osäkra som jag.

Var iallafall skönt och komma hem. Sova i egen säng med innehåll. Har nog inte sovit så skönt på lääänge. Åtminstone inte på hela 11 dagar :).

Trevlig allhelgona helg allisammans!!


P.S. I love you

Igår kväll i all deppighet kollade jag film. Valde att se  P.S. I love you.
Filmen var grymt bra och mina tårar bara strömmade ner. Kunde inte hejda mig. Blev kanske mer sorglig av min deppighet. Men killar/tjejer där ute; Om ni vill visa en känslig film, en gråtvänlig film så hyr denna och visa för tjejen/killen.

Nu ska lilla jag äta hemmagjord pizza som jag råka hitta i svägerskans frys. :) Sedan ska jag göra en sammanfattning!
Då vet ni alla kvällens planer.... imorogn är det tenta igen......hoppas, hoppas!! :)

Söndagsmys

Vet inte riktigt om det varit det idag men jag försöker få ordning på produktionsfunktionen och det går sakta med säkert. Har säkert någon timme till att klura på den innan poletten trillar ner. Måste börja göra lite mindmaps.... Måste som jag tidigare skrivit klara denna tenta. Orkar inte med 2 omtenter, Inte för att jag VET om jag misslyckades med makron, men känns bättre att anta det och sedan få en glad överaskning ifall det visar annat.

Ska ikväll ta och mysa lite. En film och kladdkaka...... Tror jag förtjänar det efter en hård dag framför böckerna. Lite käk nu sen läsa klart och sedan mumsa!

Lever ett grymt roligt liv just nu, som ni förstår. Läsa, läsa och åter läsa.... mellan varven sover och äter jag. Lite lyx är när jag tar en motionsrunda. Men snart börjar livet igen.Bara 3 dagar kvar.... Och då lämnar jag Luleå för att åka hem till paradiset och min egen säng med innehåll;)

Första avklarad

Igår gjorde jag den tunga makrotentan och om jag har lite tur så står det G. Räknade igenom tentan lite sådär som jag brukar och det brukar stämma ganksa bra och då ska jag klara den. Men vem vet? Är för första gången riktigt orolig över att inte klara en tenta. Mina ledord har ju varit att: Det finns ju omtentor av en anledning Men nu känner jag bara ångest!
Ja ja.... har nästa tenta och bita tag i och den ska GÅ. Jag ska inte känna nå ångest efter den.

Har idag suttit i 3 timmar och pluggat. Sedan satte hungern stopp men istället för att äta, shoppa jag lite till. *tihi* Blev ett par nya skor, en tröja och byxor. Och sedan in på MAX..... Frisco-meal...MUMMA!

Ska nu ta och läsa 2 timmat till, sedan en sringrunda och sedan plugga resten av kvällen!!

Over and out!

P.S. Jag kliar fortfarande mig i ögonen........ puss på dig min prins! ;)

Säng i Kiruna-rondell


Ligger på 2a plats på aftonbladet.se mest-sedda-klipp-lista...

Har för övrigt suttit och hårdpluggat till tentan jag har imorogn i hela 4 hela låååånga dagar.... Vill klara den!

En bra låt


Svettig!

Svettig och ofräsch sitter jag framför datorn och väntar på att eftersvettningarna ska ta slut så jag får hoppa in i duschen. Har suttit hela dagen på skolan och tentaplugga så det var rätt skönt att ta sig en liten runda och rensa tankarna. Så efter dagens genomgång av kapitel så inser jag att det jag behöver lite mer förklaring och inläsning av är IS-LM modellen som jag inte riktigt får in så den som har greppat det och känner för en genomgång så tackar jag och tar emot!

Nu ska jag ta och äta lite för att sedan åka på besök.... ni läste rätt....åka på besök från ena sidan universitetet till andra :) Slö, jag? ...... Öh, Nä! :)

Lämnat...

En blick i backspegeln och ja, jag lämnade mitt kära hem för att sjunka in i böckernas värld för ett tag.

 Hamnade dock på ett litet sidospår och la mig först i sängen efter 02. Blir så lätt när man sitter med goda gamla vänner att man tappar tiden. Så idag är jag lite slö men faktiskt laddad för att ta itu med studerandet. Ska gå igenom mina gamla vanliga sidor och sedan sätta mig och läsa in mig på lite kvantitetsteori.

Såå lååång maj freends!


Dryga 35 mil

Har jag att köra idag. Ska strax sätta igång att packa. Måste ju ta med en massa kom jag fram till....
Kommer hem om så där 10 dagar och då har jag förhoppningsvis klarat 2 tentor och går med ett leende på läpparna.

Ja ja....vad behöver jag ta med då? Hmmmm....... Måste göra en skiva till bilen.... Fixa lite käk innan åååå.....
Lika bra att sätta igång på en gång.....

Vad är det?

Plugga, vad är det? Jag känner inte igen mig själv. Har sagt att jag ska läsa mikro hela denna vecka så jag kan ägna mig åt makro nästa och mikro därefter men vad gör jag??? Jag gör inget... Ligger framför tvn och sover, vaknar och glor lite till. Fattar inte vad som händer och mikron är verkligen något jag behöver läsa in mig på. Snart är det tenta......

Annars så har veckan gått otroligt fort. Varit på hälsoinspiratör-grundutbildning vilket var riktigt bra. Hon om höll i den är ett riktigt energi-knippe vilket gjorde saken än mer intressant. Vad mer har hänt??
Ja mitt försök till att läsa som gått si så där :)

Men nu ska jag göra ett nytt försök iallafall......

Kung Vinter tar över!


Måndag igen

Gud så tragsiakt fort tiden går. Nyss var jag ny på jobbet, och så var sommaren över. Nyss börja skolan och nu är det strax tenta-p. Så snart kommer tomten :)

I helgen hade vi personalfest vilket var trevligt. Hamna på ferrum och det var väl å bra. Tror jag börjar bli gammal eller nåt. Tycker oftast att utgången var kul men onödig. Det är som mycket roligare och sitta några och dricka o surra massa skit än att gå ut på krogen ändå så är jag där titt som tätt. Konstigt!

Nu MÅSTE jag börja läsa lite mera. Har läst ut en allmän bok om mikro- och makroekonomi som  fick mig att får stå det stora hela lite mera. Givande faktiskt men kankse lite överkurs med tanke på tiden. Ja ja.... kankse får nytta av det när jag sitter och ska förstå på tentan.

Tjing a ling

Fredag

Och jag väntar på att gå hem... bara 5 min kvar och lugnet har lagt sig.
Ska tillbringa helgen till att läsa och festa, personalfest på lördag. Är inte speciellt laddad för något men vad ska man göra. Bara hänga på.... Blir kankse bättre än jag tror.

Ja, ja, nu ska jag släcka ner och ta helg!

Trevlig helg!

Besök i grannstaden

Var idag på en liten t o r till G-vare. Hände inga underverk där.... inte för att jag trodde det heller men då var det gjort.
Nu är det bara vänta på fler "kärleksbrev"..... En dag får jag veta!?

Tar en paus nu i pluggandet. Har läst grundligt i makroboken och känner att jag kan lägga den åt sidan ett tag för att ge plats och tid åt mikron. Förtjänar väl en stund i cyberspace nu?? ;)

Har idétorka!

Natti natti

En helhelg i byn

Kusin vitamin och min underbara vän L hade sin fest i byn ihelgen så jag hade 2 anledningar att dra mig hemåt.
Det första L då och de andra min kära mamma och pappa. Efter en lugn men nostalgisk kväll på Soppero gårdens servering somna jag framför ett lamt idol. Vakna på soffan av att pappa säger att bastun är varm, han 74 år pigg som en lärka och nybastad. Själv kliver jag upp från soffan traskar en trappa ner men inte för att basta utan för att lägga mig under täcket och snarka vidare. Hoppas jag blir lika pigg som pappa när jag är 74!



Sen kom lördagen då jag tog en runda ute i skogen. Kom hem lätt på fötterna och inser än en gång att konditionen börjar arta sig. HÄRLIGT!! Sen lite pluggning medan jag tugga på allt gott mamma-hurtig bakar :). Går som inte att åka hem utan att få en massa gott tillagat.
Kvällen kom och L:s fest vilket var grymt roligt. Tognågot glas förmycket men det är väl det som är meningen??!! :)
Väl hemma satt min bror, hans tjej och jag och surra lite innan sängen. Fick då denna dikt uppläst av henne vilket jag tycker stämmer:

Äkta kärlek älskar inte det som en annan har

Utan det som en annan är!


RSS 2.0