Min blogg är värd:


Tänk om...

Önskade att detta var något jag skulle få njuta av i sommar men icke då! Kan dock luta mig tillbaka och minnes när vi satt där på stranden vid Lake Balaton förra sommaren. Hur varmt det var i vattnet och i luften trots att det var sent på kvällen. Mysigt värre! By the way så rekommenderar jag starkt alla att åka dit. Dessutom är det plånboksvänligt i Ungern och det ger ju ett extra plus i kanten!

Mitt i veckan

Har varit lite off på sista tiden gällande bloggen man jag kommer väl igång snart när allt kommer igång igen d v s skola, jobb och allt. På jobbet är alla tillbaka efter semestern och jag känner att jag hade behövt vara ledig och det ordentligt! Sova ut och bara slappa!

Måste fixa boende under min mini-semester till Luleå och skolstarten. Tänkte ta mig ner till onsdagens föreläsning alltså om en hel vecka. Får se om vi hinner dra ihop till en klassfest för oss på lördagen eller fredagen. Åker iallafall tillbaka till Kiruna på söndagen där.

Skulle behövt ta mig ut i springspåret men det regnar igen.... blir så less! Sprang sist i söndags. MÅSTE!
Nu gör jag det, en kort slinga! NU!


En runda senare:
Är så glad. Bestämde mig innan jag sprang iväg att skippa mina knäskydd... prinsen var enormt skeptisk men jag måste ju börja utan någongång. Och det GICK!! Dessutom gick det superbra trots den leda jag kände inför rundan. Lätta steg runt den vanliga :) Kunde inte korta ner den när jag väl var ute. GÖTT!

Nu ska jag sätta mig ner och se finalen i project runaway! Hoppas killen med glasögon vinner!

Mission completed

Tog mig hela 2 dagar att få tvättkorgen tom och idag inser jag att mer måste tvättas. Har jag inte tvättat på månader eller?

Kollade in nya tapeter till sovrummet igår och hitta faktiskt några fina. Ska köra på lite romantik dit in var tanken. Och det är verkligen på tiden att sovrummet oxå blir avklarat så hela vår lägenhet är på topp igen.

Nu ringde prinsen och undra om jag sov!??! Men nä, jag har lyckats hålla mig vaken..... Ska sätta igång med maten så prinsen för en gång skulll denna sommar får färdiglagad mat när han kommer hem.

Adjöööö!

Okända marker

Någongång i sitt liv ska man bege sig ut på okända marker. Det gjorde jag verkligen i helgen. Och resultatet kommer ut enbart positivt. Eller nästan...... det negativa är att jag är totalt slut! Kort sammanfattnig av turnén. Har utforskat markerna/revirerna i skogarna kring och i Jokkmokk. NICE! Orkade inte bära med kameran men lite bilder vart det....
Här en bild på mig och min reseledare :)
Mycket bra reseledare som guidade in en på alla möjliga spår...
Nu får ni bli nyfikna om ni vill man jag är alldeles för utmattad för att skriva ner en hel novell.
Måste landa tillbaka i verkligheten och ladda tvättmaskinen. Mitt mål idag att få tvättkorgen TOM.
Då är det bara att sätta igång och bita i det sura äpplet!

So loooooooooooooooooooooooong!

Äntligen fredag

Denna vecka har gått fort men det är ändå lika skönt när fredagen kommer. Vara ledig!
Slutar förhållandevis tidigt på fredagar, redan kl 12, vilket resulterade i att jag tog en powernap på 1 timme och  30 minuter och varefter jag tog mig ut i spring spåret. Dock kom jag hem lite lätt besviken. Jag orkade typ inget, sprang i slow-motion och tungan nere vid backen. Helt otroligt trött, Varför? Borde ju kunna det här nu, efter snart 2 månader på spåret.... Ja ja bara ta ännu hårdare tag.

Nu ska jag in i duschen och packa så att L inte behöver vänta på mig i evigheter :)

Trevlig helg!

Ovanlig syn

Sitter här framför datorn och har gett mig tusan på att INTE sova idag. Har satt för vana att ta en timmes vila efter jobbet och jag kommer hem vid 13:45. Brukar vakna med att Prinsen kommer in genom dörren utmattad efter hårt slit i gruvan. Kanske inte så upppiggande för honom att komma hem till en sömntuta.

I helgen var vi iallafall bara hemma. Åkte iväg på korta fisketurer vilket resulterade i att jag drog upp en liten putteliten öring och en gädde som vägde lite mer.... inte har jag fått någon matfisk än.... Denna provocerande lilla sak kan man dock möta på mitt i skogen och då vet ni att jag varit där :)

Till helgen ska jag och L åka på turne, sova i tält och bli fulla. Längtar! Är sugen på massa äventyr!

 


Här hade jag inte velat sitta....


Rogivande

En bild tagen från husvagnen i helgen.Hade nästan kunnat betala hur mycket som helst för en stuga med den utsikten. Rogivande!
Är det någon som känner igen platsen?


Hipp Hipp Hurra


...Min Prins
Älskar dig!
Puss & Kyss!

Pite~Luleå

Så har vi anlänt hemma från våran minisemester till Piteå och Luleå. Åkte ner efter jobbet på fredag och vid ankomst till Piteå avnjöt vi 2 glas vin innan sänggåendet. Nästa dag anlände vi vid invigningen  till Nolia-mässan vilket för min del är en överskattad historia.Ska man dit ska man vara ute efter något speciellt. Jag tar hellre bilen och åker runt till de olika butikerna och kollar in de grejorna än att betala 90 kr (ink parkeringavgift) för att kolla på massa onödiga saker.

Kvällen anlände vi till Lule Kalaset lagom för att hinna höra Boppers. Kände inte igen en enda låt. Men å andra sidan är jag inte heller deras största fan. Råkade vara nere vid BD pop scenen när Treklang spela och det var lite härlig reggie. Sedan Sanna Nielsen men jag tror inte hon platsar på festiveler. Grymt tråkig faktiskt.  Men hon körde de låtar  hon är känd för. Sedan 23:30 kom mannen men rösten, låtarna, ösen och känslan : LARS WINNERBÄCK!
Grym om jag får uttala mig. Hela publikhavet öste på förfullt. Härligt! Hoppas innerligt att han blir en av artiserna på Kiruna Festivalen nästa år. Hade iallafall varit grymt.

Nu är vi iallafall hemma välbehållna och med en inköpt cykelkorg. Hör en lättnads suck från alla ni som hört mitt tjat om cykelkorgen.

Natti natti!

RSS 2.0