Ett STORT Grattis ( i efterskott)



Till världens bästa pappa!!
Idag åker/kommer jag hem för att fira dig och träffa släkten på pappas sida. Hoppas bara att solen kommer så kankse jag får ta mig ett dopp i sjörna kring hemorten. Ska bara packa, hinna på systemet, tömma Js lägenhet och sedan bär det av till paradiset på jorden; Övre Soppero! Ha en trevlig helg ni alla där ute och hoppas solen dyker upp hos er med!

Lugn dag idag :)

Har jobbat... eftersom jag måste. Nedräkning pågår och endast 2 veckor och 1 dag kvar innan semester och tjänstledigheten startar igen. Har ju iaf förmånen att få ha betald semester iår vilket är great!
Kom hem och somna i Prinsens famn; ännu mera great!
Vakna och prinsen fixa lite mat i min mage *tummen upp*
Och sedan som belöning klippte jag han och nu lyser han blåa ögon ännu mera! Lovely! ;)
Strax sängen så jag orkar stiga upp imorgon och ta mig till jobbet, blir en kort dag (förhoppningsvis)....


Klädsimning

Igår var det strålande sol och efter en lugn beordrad arbetsdag fram till 14:00 åkte vi ut till bastuflotten för grillning, fiske och bastubad.
 

Det var jag.... och bröderna från Kauppinen (-3)
 Frivillig badning med badkläder..... Mysigt värre.....          
Fast jag ägnade mest tiden till att trassla till det för mig :)

Sedan avsluta vi det hela med att ta oss över med kanot.
Då vi packa ner alla saker och oss själv. Redan 2 meter från flotten greps jag av panik och ville tillbaka. Men killarna sa att det var ju bara att balansera.... Så vi fortsatte. Kanoten gunga så där fint och helt plötsligt slog en våg och vi kantra. Allt och alla ner i vattnet.... bara försöka fånga in allt och hålla kameran ovan vattenytan. Först jag, sedan Harry och till slut hitta vi en plats ovanför alla grejer för min kära ägodel. Simma med kläderna tillbaks till flotten och tömma allt på vatten. In i Bastun för lite värme då vi var rätt nerkylda efter simturen. Sedan nästa försök. Som belv delad på 2 och inget mer risktagande. Skrämmande men spännande. Gör det fler gånger .... om jag bara får lämna alla elektroniska saker hemma :) 

Tråkig dag idag

Ska jobba hela låånga dagen....................

Åska

Är tung i huvudet och ingen motivation...

Hade fin besök igår av en del av underbara familjen B-P som är på besök ända från USA. :)

Grattis Kronprinsessan!

Idag har jag jobbat och helt otroligt nog vaknade jag 05:59 innan klockan och döpigg. Det resulterade i en stilla morogn med lite slötittande på nätet innan jobbet.

Var idag slö men eftersom det var springdag tog jag mig ut i spåret och det gick hur lätt som helst.
Öste på för fullt i slutet och det fanns mer att ta på. Hur bra som helst! Längtar till torsdag då det är träning igen!!


Nästan en pilgrimsfärd

För man rensar väl tankarna när man gör en sådan??
Jag rensade iallafall lite av mina tankar. Det kom upp lite vad som helst. Men mest kom det upp saker om min bror. Tänk att det gått lite över 4 månader sedan han gick bort och jag får ännu samma känslor. Att en människa rycks bort gör j*kligt ont, både i kropp och själ. Det värsta är ju att repa själen och det verkar ta tid. Känner inte äns igen mig i vissa handlingar. Jag brukar inte vara bitter men det känns banne mig som jag blivit det. Bitter på detta liv.... varför ska inte vår familj få vara lyckliga? Varför ska vi bara få känna en gnutta harmoni? Och sedan slår olyckan till igen. Jag förstår det inte... Vad har vi gjort för ont här i välden för att få detta straff? 

 
Janne, jag saknar dig så det gör ont, riktigt ont...


Ändrade planer

Idag var det meningen att vi skulle tömma brors lägenhet men när jag vakna, vakna jag av smattret från regnet utanför.
Sååååååååå mysigt! Men jobbigt att flytta ut och leka med presänning varje gång man ska lyfta något på släpet. Så vi väntar lite till. 

Idag blir det att städa här hemma. Och det behövs, inte för att det syns men jag vet att det behövs. Har inte äns, hör och häpna, putsat fönstrena iår. Men de verkar stå kvar och så sprolla. JAg går ju inte under för det. Det finns ju dessutom mycket viktigare saker att ta itu med som att ta vara på sina nära och kära.
Sanna mina ord: du vet inte när de försvinner för all framtid! :) 

Trevlig helg!

Saknar Prinsen!!!

Ambitös dag idag

Grymt vad jag har hunnit göra saker idag och klockan är inte äns 15:00.
Har Jobbat 07-11:30, sedn hem och laga lunch, plocka lite lätt och satte igång massa tvätt. Handla, plantera om blommorna och mina plantor. Rensa bland mina kläder färdigt och nu ska jag strax börja laga middag. Fisklåda-MUMMA!
Sedan ut i arbete igen 16-21. Och vem vet vad jag hinner efter 21.

That's it for today!



7 Juli 2009

Och 4 månader har passerat. Känns fortfarande overkligt och det går bara inte in att jag inte ska få se dig igen. Det kommer säkert en tid då det kommer vara helt naturligt men inte nu. Räknar dagarna!

Så sköra vårat liv! Det är ju bra att man inte vet vad som komma skall men skulle jag bara få en dag till skulle jag berätta vad du betyder för mig.... Min låt till dig:



Prinsenfritt på obestämd tid

Idag är det måndag och jobbar åter. Har dock bara jobb måndag, tisdag och onsdag sedan ledig torsdag-söndag. Är grymt sugen på att åka upp till fjälls men jag vet inte än. Kankse drar dit en sväng. Undrar om jag kommer ihåg hur man tar sig dit bara....hmmm.....

Ja, idag är det måndag och jag är allena. Prinsen drog på en semester-resa och jag avundas honom. Tänk den som fick resa. JAG ÄLSKAR ATT RESA!!! Men med det får jag nog vänta med tills jag har ett diplom där det står civilekonom och en lön som kan betala resan :) Fast jag kankse har en snäll sambo någongång, eller att turen även slår mig. Hade inte varit fel att vinna lite cash. Brorsan vann i våras, enbart någon miljon.... Jag vill ha hans tur!! :)

Har börjat min Prinsenfria period med att sova i 2 timmar efter jobbet och jag orkar bara inte laga mat. Får kankse lite mer krafter imorgon. Hade faktiskt behövt storstäda här nu när igen är här och stökar. Behöver åka och handla ååå, blomjord, frukt och mjölk, sikken blandning :) NÄ, nu måste jag ta tag och göra något, vem vet jag dyker kankse upp på din trappa :) 

Hemma på gården


Förkylning...

... som tär på en och inte riktigt vill slå ut fullt ut. Är mest trött, hängig och full i näsan. Skulle kankse ta sig ett dopp till så den kommer ut någongång.

Idag har egentligen varit en rätt hektisk dag, eller?? Har iallafall hunnit med massor. Papper dit och papper hit och samtal hit och samtal dit, besök lite här och där..... ja massa!

Nu sitter jag här och filosoferar....kan inte riktigt smälta hur vissa människor beter sig. Det som jag mest blir ställd över är att bara för att man inte tycker om en så behöver man inte vara otrevlig mot andra. För är det inte så att Som man själv vill bli behandlad så ska man behandla andra??? Fast åå andra sidan är vi från världens alla hörn och inte uppfostrade på samma sätt vilket även formar oss på olika sätt.... mer ids jag inte nämna för vissa tar ju åt sig....  ;)


Bastuflotten 30/6-2009


RSS 2.0