Den kom, den gick...

... och jag överlevde. Dock med lite mindre ork idag. Turligt nog var jag ledig idag och har tid att återhämta mig. Blev som fest i dagarna 2 igen. Hann precis av med tröttheten från festivalen no1 under midsommaren och så till denna. Så nu är väl sommarens festligheter avklarade, eller nått??!!! :) Fick dock en förkylning som ett brev på posten. Hmmm..... var ju fint väder när festen börja men kallt när festen tog slut.

Torsdag var vi nyktra och lalla omkring.
Fredag: Grillning just utanför stängslet hos L, trevlig! Solen gassa och svettet rann men sen på kvälls eller snarare nattkvisten så kom kylan och kläderna var efter det soliga och goa vädret. På vägen hem svängde vi förbi en efterfest och kom hem efter 6.
Lördag: Inflyttningsfest med bastu, grillning och skrål av Die Mauer som jag fått höra live dagen innan. GRYMT!!!!
Söndag: Trött, trött, trött och obligatorisk bakis-pizza....

Är jag söt så här?  Eller så här??  (Fotona hämtade från Kiruna.cc)

Kirunafestivalen

Har nu satt igång och påbörjade jag med att lyssna på Sofia Jannok. Hon är grym!
Sedan lite gående i vimmlet och lite surrande här och där, sedan sängen relativt tidigt! Somna bums!! Har av någon konstig anledning varit grymt trött denna vecka :) Anledningen kan börja med Fest och sluta med ival... hann ju med det även förra helgen. Men nu är jag fit-for-fight igen och längtar tills jag glider ner i campingstolen med en cider i ölfickan. Känna lukten av grillat och höra ljudet av sorlet och musiken från festivalområdet.
IDAG ÄR DET FEST!!!


Midsummer night's dream

is over for this time.
Att fortsätta veckan var hårt. Tröttheten biter tag i en och inte nog med det, får brev från arbetsplatsen som oroar mig. Med det mailet försvann iaf min nattsömn.
Nu ska jag försöka sova men hur enklet är det............NOT............

Midsommar

Blir att köra de 128 km till hembyn och umgås med familjen och festa med byborna. Ska bli kul. Sitta och softa med lite cider och lyssna på detta band live....

Blir grymt d!! Trevlig Midsomamr ALLA vänner!

Godkänd

Inte för att jag trodde annat. Nu pratar jag inte skola utan bilbesiktning kl.07:40.
Sedan hem, fruktstund. Fixa en 3-veckors sallad och sedan fick jag besök och surra en stund.
Ett pass runt spåret är nu avklarat och nu ska jag duscha och ta mig på stan. Besöka HSB och Fonus, fixa så lägenheten kan säljas! Det känns som prio 1. Sedan hem igen.
Laga mat och kvällen är helt oplanerad. Undrar om det kankse dyker upp en överrasknig??!!  

Helgens fiskelycka

 

3:dje dagen barnvakt

Har varit barnvakt nu i 3 dagar och det innebär underhållning av dem på hög nivå :)
Dag 1 tillbringa vi hos kusinerna, hoppandes studsmatta så de blev trötta och somna bums.
Dag2 var vi ner till Prinsens päron och grilla, kolla skitabäcken och lekte i sandlådan. Denna dag var dock inte lika hög aktivitet så det blev inget somna bums.
Dag 3, alltså idag. Stekte plättar, cykla till järnvägsparken och nu tvättning d v s pool i hela toaletten. Hoppas på att aktiveringen efter dagis/skola varit så pass hög så det är somna bums ikväll. Det återstår dock att se!

I järnvägsparken hade de lagt upp massa träningsredskap...crosstrainer, ryggövningsmaskin och midje.... börjar undra om de tycker barnen är feta eller är det föräldrarna de syftar på??!!! ;) Men vi kolla in dem och testa. Åkte rutchkana och sprang runt. T o m äldsta sa att jag kunde ju komma med en annan gång så jag kan leka då med....
....kanske snart!   :)


Sommarlov

Och jag gör inte så värst mycket.
Har i helgen underhållit oss med att städa, tvätta kläder, fixa lite på datorn bl a en annan blogg där bilder på en lägenhetsförsäljning äger rum. Intresserad, hör av dig!!!

Tänkte att jag skulle rensa garderoben på kläder jag inte använder, men vi har inga svarta sopsäckar så....
Börja läsa lite kurslitteratur kankse??? Eller en helt vanlig bok???  Göra klart fönsterputsningen vore ju en bra idé... det blir det nog.

Annars så passerade 3 månader ofantligt fort och jag hann inte äns med att förstå att det redan gått 3 månader.
Varför skulle det hända? Varför fick inte jag ha kvar min bror? Det finns nog inte en dag som passerar utan att jag tänker på han. Jag tycker givetvis lika mycket om mina övriga familjemedlemmar men det blir ju så att den som inte längre finns kvar tar mer plats än någon annnan. Jag kommer aldrig få se in i hans ögon igen. Inte höra hans röst. Inte få säga att där kommer han när jag sitter vid mammas och pappas köksbord... Nä, hans blå bil står där i carporten och väntar på att bli övertagen av någon annan, förhoppningsvis av M. Skulle varit bra det! Han passar in där.
Konstigt det där att allt han byggt upp ska gå vidare till någonannan. Ja, allt ska bara gå vidare. Känns hemskt, ska inte världens alla händelser stå stilla en liten stund så jag hinner reflektera och förstå eller mest av allt acceptera det som hänt. Jag hinner inte med. Jag vill inte ha det så här. Jag vill ha han här med oss. Mitt i bland oss så som det ska vara!!!

Natten...

Inatt är det natten för exakt 3 månader sedan då jag fick vakna med chocken att min bror lämnat oss och tagit himlen i besittning.
Inatt är det natten för exakt 3 månader sedan då mamma kom ner till oss för att berätta den fasansfyllda nyheten.
Inatt är det natten för exakt 3 månader då polisen klampade in i mammas och pappas hus för att berätta..
För att berätta det hemska som jag aldrig, inte äns i min vildaste fantasi, tänkt tanken om.
Tanken finns inte ens, tanken ska inte ens få finnas...
Det finns ingen mening i att han försvann..... allt är så fruktansvärt orättvist!

Jag tänder ett ljus för dig ikväll, Janne.
Jag tänder ett ljus för minnerna med dig
Jag tänder ett ljus för han som kom till dig...
Jag tänder ett ljus för er två ikväll.
För dig och .
Var rädd om varandra där uppe!
  

Flyter vidare...

Gick till färjan igår. Där satt några i klassen som hade ätit middag medan jag svettades runt 5 km. Satt där och surra lite innan stängning 24:00 och vidare till Allstar. Där hoppade några av och vandrade hemåt medan vi som gick in satt där och surra till 02 och stängning.

Inne på Allstar föddes ett nytt namn på en i klassen efter att en annan varit givmild och bjudit laget runt på en tequila..... så nu mina kära klasskamrater heter den som kallats lill-K för tequila-K... ni lär höra mer om den historian. ;D

Nu ringde mobil för väckning, ska äta frulle, packa ihop, städa och sedan brumma ut till Porsön och Björkskatan för att lämna igen min svägerskas lånebok och sedan säga hej då till V och S ( och M får jag inte glömma :) )


Sommarlov

Mitt sommarlov, vad jätte skönt mitt sommarlov ska bli, då är man arbetsför hela långa dan,inga resor ner flera gånger varje vecka..... trallala....

Idag var sista dagen och det firades med att jag gick till lägenheten och sov i 1 timme, middag och sedan lite slappning framför tvn innan jag begav mig för att delta i
 Vårruset.  Duktigt va mig!!!

Ska imorgon ägna dagen åt att resa hem i lugn och ro, fast innan ska jag nog besöka V och S om de nu är hemma. Måste ju hinna surra lite innan jag överger dem dem inför sommaren.

Ska in i duschen nu och sen bege mig mot färjan....

Imorgon

...är en annan dag som startar med redovisning, sedan vårruset och det sista jag kommer göra imorgon innan jag lägger mig är att låsa bloggen. Så då är det slut på smaskigheterna för er som inte fått lösenord och användare mailade till er. Har en stadig siffra av läsare men än så har inte alla mailat in så då måste den skaran tillhöra de som missförstår :)

Har idag kört en massa mil fram och åter. Skriver mer imorgon efter låsningen....

Och för er som vill ha tillgång till bloggen är det givetvis bara att kommentera med mail.... Kommentarerna är spärrade så de inte heller kommer upp....

Sov du lilla videung...

... än så är det vinter...
Så brukar det iallafall vara vid denna årstid. Snön brukar göra sig närvarande lite till och från. Men nu så har löven t o m i Kiruna börjat knoppa och strax är löven i sin rätta storlek.

Är åter som jag skrivit i Luleå igen. Den sista veckan av skola. Har redan hunnit med att skriva en opposition och göra en ppp.
Nu är det bara att hålla tummarna att det även går bra på torsdag då vi ska "avslöja" vår affärsidé.

Varit en snabbis på QL-inredning som hade 40-70% rabatt på allt. Hitta en asfin rosa duk till köket och en liten present till min rara V (damen V). Allt samman för under en unka hunka.

Nu ska jag lägga mig och låta maten sjunka sedan en promenad i det soliga vädret.

Sista veckan

Idag brummas det ner till Luleå för en sista skolvecka denna termin. Ska bli så skönt att få bara vara hemma sedan under hela långa sommaren. Jobba och sedan gå hem och vara LEDIG! Det är ju sällan så att man utan dåligt samvete sitter utan skolböcker på helgerna eller de enormt många dagarna med ledighet vi haft denna läsperiod.
 
Så till helgens bravader som var händelserika. Efter lite småärenden på fredag drog vi på fiskeresa som bilderna i inlägget nedan förteller. Sedan hem och Prinsen drog på fest. Jag sov ut efter natten i tält. Sedan en sväng ner till syrran och hämta vin och cider för sedan fara på fest med mycket trevlig folk. Snick snackade lite och sedan Arran efter 2 cider och 2 snappsar mintu. Skaka på de lurviga och sedan hem i en skriande fart. Fast..... jag hamna inte hemma direkt men det är en annan historia som berättas vidare en annan gång... Smaskiga detaljer värre ;)
Nu blev ni nyfikna?!!! He he he he det var som meningen!!!

Nu ska jag göra lite smått och gott att äta på vägen ner till Luleå...  SEE YOU!!!

RSS 2.0