Veden är i vedbon

Äntligen fick vi sol! Och då passa jag på att stapla veden klart. Och jag var så duktig så jag fixa allt :)
Måste berömma mig själv när ingen annan gör det :)

Vet ni, jag är trött! Ska nog nanna kudden nu...


Sommarstuga

Är som grymt häligt med en sommarstuga i Luleå :) Åkte ner igår och besökte IKEA, hitta inte så mycket mer än lite praktiska grejs till huset. Sedan brumma va till sommarstugan i Lule för en natt. Fatta, ingen fundering på var man ska sova eller om det finns plats... ingen  husvagn efter bilen, bara köra neråt med nyckel i fickan. Härligt!!

Enda jag hitta i shoppping väg var ett par leggings... tragiskt! Helst när sambon öppnat plånkan... :(

Imorgon är det måndag och jobb i dagarna 4.   :D 


Onödiga fredag

Ibland är man där och känner att vissa dagar är helt onödiga. Och denna dag var en onödig dag!
Jag tvinga upp mig ur sängen i morse, dödtrött! Blev väckt i natt vid 02:30 av ett fyllo som höll mig vaken en timme. Idioti!! Sedan gick dagen på jobbet i snigelfart p g a min trötthet. Allt jag tog mig för gick i snigelfart men arbetsdagen tog till slut slut och jag flex en timme. Sedan hem, käka matback från frysen och somna på soffan. Vakna 2 timmar senare ännu tröttare och vill nu ut i spåret men jag tvivlar om det är bra närj ag är så trött...??
Dagen förstördes av ett jäkla fyllo. Är för snäll, måste nog säga ifrån...

Ja ja.... ska nog kanske ta mig ut, eller??


Lyx

Här en dag, närmare bestämt i måndags åt vi värsta lyxmiddagen. Prinsens bror hade tur som råka anlända vid middagstid just den dagen. Det som serverades var FÄRSK fisk, FÄRSK potatis, FÄRSK egenodlad dill och vad jag njöt!!

Nu, lyxar jag under filten och myser framför tvn...

Allt eller inget

Det är så det är. Antingen uppdaterar jag inget eller ofta. Och nu får ni lite på en gång. Bilder som jag lovat och lite mer bilder :)

Idag har det varit en skön dag. Virre uppe på balkongen och jag nedanför staplandes ved. Och nu har vi tagit kväll. Han åkte och fiska och jag uppdaterar. Verkligen vilt skilda prioriteringar. JAg stanna hemma för att uppdatera för er läsares skull :) Duktigt av mig va?

Och här kommer ännu en bild :)

ps. scrolla ner så finns det mer bilder...

Jag...


Balkongtak fixat!

... av Prinsen


Strax en och en halv månad

Ja, strax har en och en halv månad passerat sen jag började jobba. Och det innebär att det är ca en och en halv månad kvar att jobba. Hmmm.... känns inte så kul att börja skolan igen. Är faktiskt inte alls taggad. Men det är ju som sagt en och en halv månad kvar cirkus och jag hinner kanske ändra mig.

Nu står maten i ugnen och prinsen slite med vår balkong. Stackarn! Ska ta och lyfta ut maten från ugnen, äta och sätta igång att stapla ännu mera ved. Inte så kul och med måste göras!!

Uppdatering

Oj, när jag läser förra inlägget inser jag hur bråttom jag hade. Hann tappa ganska många ord efter vägen. Men iaf så ska vi till söderlandet och hälsa på prinsens bror med company.

Snart kommer denna blogg bli lite av en renoveringsblogg. Vi har nämligen satt igång projekt utomhus och upptäckt lite skador som ska fixas och då passar vi på att ta det ordentligt än att slippa ta det 2 ggr. Under försommaren har prinsen hunnit läggafönsterbläck tunt de stora fönstrerna och planen är att de små ska bytas ut innan vintern. Men vi får se. Vi tar lite pö om pö. Vi har inte bråttom och det är bättre att göra något på ett sätt vi verkligen vill än att renovera samma sak två gånger.

Nu undrar ni säkert varför denna helomvändning när det gäller bilder på huset. Hmmmm..... nyfikenheten har tydligen stillats för vissa :)

Bilder börjar strax dyka upp igen. Känner att jag börjar få ork och energi att lägga mer tid på bloggen igen...

Excel

Så har det gått nästan en vecka till sen jag skrev.

Har planer på en cykletur och städa bilen. Igår blev det storstädning på övervåningen. och när kläderna är tvättade är planen att nedervåningen ska få sig en genomgång. Är grymtskönt när allt är väck!

Jobbar, jobbar, jobbar... känns kul när jag hittar i systemet och kommer ihåg var jag hitta saker sist :) Behöver inte lika lång tid på mig när någån frågar. Och tjejer i min grupp (i skolaln), det där med att kunna excel är en grym fördel!!

Annars så har vi bokat en resa ner till söderlandet. Ska besöka Prinsens & co.

Ha det nice!

Festivalen 2010

Då var festiaavlen över även för detta år. Och sammanfattningsvis var den superb i dagarna 3! :)
Fick även ett gott skratt när jag klev upp på morgonen och en av gästerna utbrister

du ser för djävlig ut.

Efter att han kommit på vad han sagt kom det en till
du ser lika djävlig ut som jag mår :D


RSS 2.0