20121219

Ja, förstå vad skönt att alla julklappar är handlade. Ligger här i sängen och bara njuter. :-) Mini sover och jag ska ta och fixa lite här hemma innan jag brummar upp mot kiruna.

För 3 dagar sedan blev mini 6 månader. Lite svårt att förstå att något så fint valt mig och prinsen till sina föräldrar. Givetvis tas den gåvan tillvara och vi ska vägleda dig efter bästa förmåga. Lycka, jag säger bara lycka!




Söndag 121216

Idag har varit en riktigt mysig dag. Fått sovmorgon eller egentligen fått fm-lur efter frukosten, sedan en skotertur till några vänner för te och kaffe, en bastu och sist men inte lika mysigt så jobbade jag 2 timmar.

Imorgon blir mini 6 månader :-)

helt rätt!

http://www.casinotop10.se/foer-fet-foer-ett-ak-varfoer-aer-fetton-immuna-mot-kritik

dagens händelse

Vaknade och det stod -25 på termometern. Då blir det som tillåtet att bara vara hemma. Hade dessutom förberett en deg som låg i kylan, så det blev finska pinnar.

Sen på em fick jag trevligt besök av mina systerdöttrar även kallade tvillingarna :-) prat, middag, fika och lite tv titt.

Nu snarkar både mini och prinsen. Ska nog ta efter om en stund. Måste bara... :-)

Snacka om takhöjd


Vrids på ansiktet lite så förstår ni :-)

trött

Natten blev hård. Mini kom på att sova bredvid mamma är skönt. Men mamma tycker det är gosigt i så där 5 minuter och sedan skriker kroppen efter att få sträcka på.

Idag blir det ett besök på raketskolan, kirunas nya monument. Skolan ska tydligen öppna efter jul.

Lördag 8/8

Ja, idag blev det massa gjort. Tog vagnen på byn, lyxa med lunch på värdshuset, städa hemma, tvätta lite kläder, baka och så främmande. Mini blev så uppspelt av att ha moster på besök så hon ville inte sova. Flörta med moster var roligare :-)

Nu, natti, natti!

foto test



Få se nu hur det fungerar med bilder...

Testar

Tänkte ge detta en chans, att blogga från mobilen. Kanske gör att man kan skriva när lusten kommer oavsett var man är. Få se då om inläggen från mig kommer oftare?..?

RSS 2.0