Vis

Håller tydligen på att bli riktigt mycket klokare. Så klok att jag i natt var tvungen att stiga upp och ta värktabletter som egentligen ska tas när mitt knä värker.... Nu fick den tas för att jag håller på att bli klokare :)
Min visdomstand växer så det sprätter tandkött åt alla håll.
                                                 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!


Julen närmar sig


Och igår plockade jag upp de lilla julsaker jag nu har kvar etfer förra årets enormt roliga händelse (NOT). Det skär fortfarande i mitt lilla hjärta bara jag tänker på att alla saker är borta. Inte för de inköpta sakerna skull utan för dem jag kämpat och tillverkat när jag var yngre. Fick ju lite julkänsla här hemma men inte sädär enormt mycket.


Tänkte baka idag men min halsonda är värre än tidigare, Och jag är småfebrig. Typiskt när det är helg och man vill hitta på något.  Tänkte baka men det är kankse inte så smart.... Tänkte gå på stan och inhandla en femårs-present och prinsen då vi nästa helg har äran att fira att vi stått ut med varnadra i hela 5 år.... Tänkte åka till svägerskan och hon skulle lära mig laga blodpalt.... Dock avbokades de senaste alternativet av bägge. Jag förkyld och hon magsjuka. Är lite tragiskt gn'ller känner jag. Fast det är kanske det man ska vara när man känner sig så här nere som jag är idag. Får göra som de sa på mindfullness-föreläsningen: 
Sätta en penna i munnen och bita på den.... hjärnan aktiveras och tror att man är glad. Det får nog bli min övning *tihi*




Ett pynt som min systerdotter gjort till mig som inte hamna i soperna, då jag hunnit plocka upp lite grann av sakerna innan kartongen åkte ner i soperna. Visst är den vacker!!!!

Kirunapraliner

Var idag på en chokladprovning av kirunapraliner. 42 olika sorter. Fick ta hur mycket man ville.... orkade hela 10 :)
Fann 2 favoriter champangejordgubb och äppelkanel MUMMA!!! 
Kankse en julklapp för någon familjemedlem?? 

Täänkte sätta upp en bild men det verkar inte fungera! 

Nu ska jag sätta mig och inspereras av Roomservicegänget :)

Mörkret faller...

...i advent och snart får vi tända första ljusen.
Har sett att många börjat julpynta men traditionsbunden som jag är så åker inte våra julsaker upp förrän nästa helg. De julsaker som nu finns kvar. Någon viss person slängde iväg allt förra året.... undrar vem ??? ;)

Det enda som är tragisk med mörkret är min konstanta trötthet, mörkt när jag går till jobbet och mörkt när jag kommer hem och till saken hör att jag går hem 14:00. Hmmmmm....................

Har vunnit 2 floating biljetter och tänkte ta och testa dom nu, snart iallafall. Hört att det inte är så skönt men det är ju värt ett försök.

Ska laga mat nu så prinsen blir förvånad när han kommer hem

Puss

Fortsättning följer....

Fast senare glömde jag att skriva en fortsättning. Men i princip fortsatte dagen:
  • En tupplur på soffan
  • Middag hos svärföräldarna
  • Besök hos svågern
  • TV tittande
  • Och God Natt!

Och nu sitter jag framför datorn och letar information. Den första jag behöver veta är om vilket företag jag ska skriva om. Svårare än jag trodde. Avpoliterade ICEHOTEL! Måste ta något lättare företag. Typ LKAB men det är så trist. Jag vill skriva om något intressant som?????????? Ja, det är där frågan kommer; om vad?

Jag kommer strax gå upp för trappan i vårt hus och täppa till truten på den j*vla hunden som bara skäller och skäller och skäller och skäller och skäller och skäller...... blir galen!


En torsdag i mitt liv

06:30 Väckarklockan ringer
07:00 Kollar på klockan, full panik! Börjar ju jobba 7:30
07:10 Springer ut i långkalsonger :), startar bilen
07:15 Är Mackan uppäten och teet BRÄNNER i halsen och jag går in på toa..... borsta tänderna o s v
07:24 Sätter mig i bilen
07:27 Kliver ur bilen, känner hur skönt det är ute och ojjar mig att jag inte steg
            upp på en gång så bilen fått stå som den brukar.
07:30 Tänder jag telefonen på jobbet. Yes jag kom i tid!!! :)
07:40 "Obligatoriskt" samtal från en kund och dagens arbetspass börjar i full karriär.
9:00 Pausgympa på avdelningen
12:00-12:30 Lunch
14:00 Hej då för dagen! Och jag går ut till bilen.
14:05 Tar upp posten från hallgolvet och ser att allt är till mig.
            Ops, råka slita upp prinsens post! Undrar om inte jag redan har en hemförsäkring, betalar vi 2?
14:20 Ska in på min bank men sätter mig och bloggar istället......

............fortsättning följer!


Fösökskanin

En dam på jobbet är rätt inne på det här med naturprodukter. Hon informera mig om dessa och vips ger jag det en chans då min eksem har blivit värre. Testa den för första gången inatt och påser var helt grön och slibbig. Kankse stämmer att den suger ut gifter. Om 2 veckor vet vi för då har jag kört en kur. Hoppas jag överlever ;)

Är nu grymt sugen på godis... tror jag poppar popcorn stället...



40 år

Det tog en hel vecka innan orken skulle infinna sig igen och jag skulle skriva i bloggen. Tror nästan det är rekord sen jag börja. Men ibland hinner mna inte och ibland orkar man inte.

Förra veckan gick iallafall i ett rasande tempo. Hann inte med att tänka äns :) På jobbet hann jag med 2 föreläsningar om mindfullness och bägge bra på sitt sätt. Och på fritiden hann jag läsa, träna och umgås med långväga gäster. Han är så söt den lille!

Och så kom lördag och festligheter igen. Börjar nog hålla med min chef, att 40 är det nya 30. Mer säger jag inte. Huga!!! 
Vråla lite, och hamna på ferrum igen. Andra helgen på raken och lika trist! Tror jag ska bli nykterist! Festen kul men ferrum trist... 

Nu ska jag ta in lite fakta sedan och träna kl 18. Fatta tidigt! Men ska bli skönt och springa av sig lite stress!

So long my friends och jag ska försöka hinna uppdatera mig lite snabbare än sist!  

L.U.S.S.E

Såg idag efter besök på ekonomsektionens hemsida att jag missar Lusse i år igen... lite trist men jag väljer hellre att vara närvarvarande vid den andra tillställningen. Ja, nytt förösk att gå på den nästa år!

Har tusentals saker att göra idag..... Mycket i skolan som ska läsas och det blir kvällens aktivitet.
Som tur var så var prinsen duktig och fixa bort massa kartonger och skräp som blivit liggandes i lägenheten efter helgens händelser.

Var i fredags på LKABs invigning av nya verken. Maten var god. Arrangemanget var bra dock inte den hemliga artisten. Hur kan man ta dit Magnus Bäcklund? En B-kändis! Allt var iallafall gratis! Och då kan ni tänka er att vi stod vid baren en hel del. Vilket märktes på fredagnatt när jag vakna på soffan med en hamburgare i handen :) Roligt var det som sagt!

Dop


















































En stor varm kram....

...ger jag er för jag vill att ni ska veta att jag tänker på er! Att jag finns för er!! Att jag önksar att det som hänt inte skulle ha hänt!  Men nu är det som det är och jag finns här för er när som helst, bara en signal bort!
KRAM!!

Hemska måndag!

Är snart över! Började dagen med rivstart på jobbet, fick sitta och lösa ett dilemma som tog flera telefonsamtal hit och dit att fixa innan det till slut löste sig efter X antal minuter. Hoppas innerligt att det ska vara lugnare resten av veckan.....
Inte nog med det jobbiga så ringde min privata mobil och en hemsk nyhet kom. Jag hoppas verkligen att det som har hänt löser sig till det bästa, vad än det må vara! Tänker på er!

Sitter och skriver ut massa papper till de nya kurserna som startade idag. Helt otroligt nog så får jag skriva grupparbetet själv. Hade redan garderat mig men behöver alltså inte använda den garderingen. Hoppas bara det duger det jag kommer skriva om..... ICEHOTEL.

Helgen ägnades till att tapetsera om sovrummet och ändra om lite granna. Ursnyggt vart det! Ska sätta upp bilder senare, har inte ork för det nu.

RSS 2.0