Julen närmar sig


Och igår plockade jag upp de lilla julsaker jag nu har kvar etfer förra årets enormt roliga händelse (NOT). Det skär fortfarande i mitt lilla hjärta bara jag tänker på att alla saker är borta. Inte för de inköpta sakerna skull utan för dem jag kämpat och tillverkat när jag var yngre. Fick ju lite julkänsla här hemma men inte sädär enormt mycket.


Tänkte baka idag men min halsonda är värre än tidigare, Och jag är småfebrig. Typiskt när det är helg och man vill hitta på något.  Tänkte baka men det är kankse inte så smart.... Tänkte gå på stan och inhandla en femårs-present och prinsen då vi nästa helg har äran att fira att vi stått ut med varnadra i hela 5 år.... Tänkte åka till svägerskan och hon skulle lära mig laga blodpalt.... Dock avbokades de senaste alternativet av bägge. Jag förkyld och hon magsjuka. Är lite tragiskt gn'ller känner jag. Fast det är kanske det man ska vara när man känner sig så här nere som jag är idag. Får göra som de sa på mindfullness-föreläsningen: 
Sätta en penna i munnen och bita på den.... hjärnan aktiveras och tror att man är glad. Det får nog bli min övning *tihi*




Ett pynt som min systerdotter gjort till mig som inte hamna i soperna, då jag hunnit plocka upp lite grann av sakerna innan kartongen åkte ner i soperna. Visst är den vacker!!!!

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Hej vännen!

Men hur kommer det sig att julsakerna åkte i soporna? Frivilligt eller? Trist att fölora sådant man pysslat ihop själv när man var liten.

Kommer du till Luleå något?

Dyker väl upp i Kiruna efter jul :)

Kramar

2008-11-29 @ 11:55:02
Postat av: Svarar....

Prinsen råka slänga dem när han rensa i vardagsrummet.... det var när vi höll på att montera upp köket så det var en massa kartonger överallt..... på den vägen är det! tyvärr

2008-11-29 @ 14:01:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0